Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman? İşte Ortaya Çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman? İşte Ortaya Çıktı!

6 sezondur ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni sezon heyecan ile bekleniyor. Dizinin ne zaman ekranlara geleceği ise izleyici tarafından merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 7. sezonunda yenilenen hikâye ve farklı karakterlerin de ekibe katılması da bekleniyor. Bu süreçte ise bazı ayrılıklar da var. Zaten Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin altıncı sezonunda birçok ayrılık yaşanmıştı. Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Ali İpin, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Ali Sürmeli gibi ünlü isimler tek tek diziye veda etti.

Ozan Akbaba, dizi için anlaşma imzalamadı!

Ozan Akbaba, dizi için anlaşma imzalamadı! ATV ekranları dizisinden ayrılıkların altıncı sezonda bu kadar fazla olması dikkatlerden kaçmadı. Dizinin 7. sezonu öncesinde Ozan Akbaba'nın hayat verdiği İlyas Çakırbeyli olarak izlediğimiz karakterinin durumunun da henüz netleşmemiş olması izleyicileri kaygılandırılıyor. Şu sıralarda Anka filmini çeken Ozan Akbaba ile ekibin yeniden görüşme yapacağı ve diziye devam edip etmeyeceğinin de Eylül ayında kesin olarak netleşeceği belirtiliyor. Bunların dışında diziden ünlü bir isim çoktan ayrıldı.

Diziye yeni isimler dahil oluyor!

Diziye yeni isimler dahil oluyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Hüseyin Avni Danyal'ın hayat verdiği Tufan karakteri ile izlediğimiz usta aktör, yeni bir dizi ile anlaşma yaptı. Oyuncu, uzun süredir yer almış olduğu diziye veda ederek hukuk temalı yeni dizi Yargı’nın kadrosuna katıldı.

Gelen genel bilgiler arasında Sema Ergenekon’n hikayesini yazdığı ve Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun da başrolünde yer aldığı Yargı dizisinde Hüseyin Avni Danyal’ın da yer alacağı bilgisi var.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Yargı dizisinin ekibi önümüzdeki günlerde sete çıkacak. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin yoğun bir çalışma programı uygulayacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yargı dizisinin Eylül ayında erkandaki yerini alıp, izleyicilerle buluşması bekleniyor.