Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Yeni İsimler Dahil Oldu! Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Yeni İsimler Dahil Oldu! Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi altıncı yılını tamamlayarak, haziran ayında sezon arasına girmişti. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni sezon hazırlığına başladı. İşte haberin tüm detayları..

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi altı yılını geride bıraktı. Sezon arasının ardından alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Ayrıca diziye katılacak olan yeni isimlerde belli oldu.

Diziye yeni oyuncular transfer oldu!

Diziye yeni oyuncular transfer oldu! Oktay Kaynarca’nın başrolde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bunca zaman birçok isim dahil oldu. Hatta altı yılda dizinin oyuncu kadrosundan birçok oyuncu da ayrılma kararı almıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi veda eden son oyuncular arasında Pelin Akil bulunuyor. Yetenekli oyuncu TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon hazırlığında…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon hazırlığında… Yıllarıdır ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezon çalışmalarına başladı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde dizide yer alan İlyas Çakırbeyli ile de açıklama yapıldı. İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba dizi için hâlâ sözleşme imzalamadı.

Diziden birçok oyuncunun ayrılmasının ardından Ercan Kesal’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğunu ortaya çıktı. Yetenekli oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman başlayacak? Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin set çalışanları ve oyuncular ağustos ayının sonu gibi bir araya gelecek. Bunun dışında Eylül ayının son haftası da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yedinci sezonun ile ekranlara gelecek.