Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisindeki Depremin Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisindeki Depremin Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda çok büyük değişiklikler ekranlara gelecek. Yapımcılığını ATV'nin üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi büyük değişikliğe yöneldi. İşte haberin tüm detayları...

6. sezonunda çok iyi reytingler alarak devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon hazırlıklarını sürüyor. Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda birtakım değişiklikler gündeme geldi. Eylül ayı içerisinde sete çıkması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibi tarafından bir sorun yaşadı. Raci Şaşmaz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ilk yapımcısı oldu. Ardından mali problemler yaşayan Raci Şaşmaz yapımcılığı ATV'ye devretti.

ATV yapımcılığı devraldı!

124. bölümü ile birlikte ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcılığını devraldı. Bunun ardından dizi 199. bölümü ile birlikte 6. sezonunu tamamlayarak sezon arası verdi. Dizi severler ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. bölümü ile ekranlara gelmesini büyük bir merakla bekliyor. 2 yıl önce ödeme sorunları yaşayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yapımcılıkta da büyük değişiklik yaşadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

7. sezon hazırlığına başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine yapımcı değişikliği ile gündeme geldi. Bahadır Özdener’in yapım şirketi BVB’nin ATV’den yönetimi devraldığı ortaya çıktı. Bundan dolayı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 200. bölümü ile birlikte artık ATV'nin yönetimi altında olmayacak. BVB Yapım şirketinin dizisi olarak ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şimdiden merak uyandırıyor. Dizinin el değiştirmesinin ardından yeni bölümde neler olacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor.