Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizinin Başrol Oyuncusu Anlaşmayı Fes Etti! Diziden Ayrılıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizinin Başrol Oyuncusu Anlaşmayı Fes Etti! Diziden Ayrılıyor!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 sezonu geride bıraktı. Dizinin güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosu büyük bir atmosfer oluşturdu. Oktay Kaynarca’nın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da değişikliğe uğradı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son sezonunda birçok oyuncu kadrodan ayrılma kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Pelin Akil, Savaş Özdemir ve Ali İpin sağlık sorunlarından dolayı kadrodan ayrıldı.

Bunun dışında dizinin yedinci sezon ile ekranlara damga vurması bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin senaryosu içinde yoğun hazırlıklar sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda süren belirsizlik ise izleyici bir hayli rahatsız etti.

Ozan Akbaba diziden ayrılma kararı mı aldı?

Ozan Akbaba diziden ayrılma kararı mı aldı? Deniz Işın ile başrolde yer alan ve Anka filmin çekimlerinde bulunan Ozan Akbaba'nın akıbeti merak ediliyor. Yetenekli oyuncunun diziden ayrılacağını yönelik birtakım iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları bu durumu araştırdı.

Akbaba’nın sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı

Akbaba’nın sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı. Ayrıca dizi hayranları İlyas karakterini çok sevmekle birlikte kanal ve yapım ekibinden net bir açıklama bekliyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Ozan Akbaba'nın yeni sezon için anlaşma yapmadığı ortaya çıktı. Yetenekli oyuncunun diziden ayrılma ihtimalim bulunduğu da belirsizlik yaratıyor.

Dizinin ne zaman başlayacağı ortaya çıktı

Dizinin ne zaman başlayacağı ortaya çıktı. Dizi hayranları Ozan Akbaba’nın sete dönüp dönmeyeceğini büyük bir merakla bekliyor. Bunun dışında dizi ekibinde de büyük değişiklikler olmasının yanında hikâye gereği de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni karakterler dahil olacak. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi dizi ekibi ağustos sonu itibariyle bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Eylül sonunda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yedinci sezonun ilk bölümü izleyici ile buluşacak.