Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Başlamadan Sette Olay Çıktı! Başlama Tarihi Uzatılabilir!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Başlamadan Sette Olay Çıktı! Başlama Tarihi Uzatılabilir!

Alınan bilgiler neticesinde on ikiden fazla oyuncunun katıldığı dizinin yeni sezonunda ise büyük değişikliğin yaşanacağı ortaya çıktı. İşte haberin Tüm detayları...

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezon hazırlığına başladı.

6. sezonda dizi setinden birçok isim ayrıldı. Özellikle kadın oyuncuların yapıma veda etmeleri birçok sorunu gündeme taşıdı. Sabiha Toziya'nın vefatı izleyicileri üzdü. Bunun dışında Sanem Çelik, Dilşad Şimşek ve Pelin Akil gibi yetenekli kadın oyuncular da kadroya veda eden isimler arasında yer alıyor. Birçok kişi tarafından erkek egemen dizi olarak anılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu şimdiden merak söz konusu oldu.

Dizinin yeni oyuncu kadrosu belli oldu

Hikâyeye katılan isimleri bakıldığı zaman ise kadın oyuncuların azınlıkta olduğu gözlemlendi. Burcu Binici, Alara Turan, Nurseli İdiz ve servet Pandur gibi oyuncular 7. sezonda bir araya gelecek. Bunun dışında Levent Ülgen, Uğur Yücel, Eren Vurdem, Ragıp Savaş, Yosi Mizrahi, Osman Soykut Serdar Deniz, Hazım Körmükçü ve Tardu Flordun yeni sezon oyuncuları olarak sıralandı. Bunun dışında hikâye büyük bir değişime uğratan kadın oyuncuların ise az olduğu gözlerden kaçmadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi eleştirilerin odağı oldu

Yunus Emre Yıldırımer, Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizide bir kadın oyuncunun bile olmaması dikkat çekti. Önceki yıllarda ATV dizisi için erkek egemenliğinin hâkim olduğu bir yapım olarak eleştirilere maruz kalmıştı. Yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca da bir röportajında bu duruma dikkat çekerek, kadın oyuncu sayısının az olduğunu dile getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 7. sezonunda da aynı sorunu yaşanıp yaşanmayacağı şimdiden merak ediliyor.