Eskiden Evli Olan İkiliye Büyük Şok! Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, Son Yaz Dizi Setinde Buluşuyor!

Eskiden Evli Olan İkiliye Büyük Şok! Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, Son Yaz Dizi Setinde Buluşuyor!

Fox TV ekranında İzleyici ile buluşan Son Yaz yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Bunun dışında ikinci sezonu merakla beklenen Son Yaz dizisinde yaşanan gelişmeler ise herkes tarafından merak ediliyor. İşte haberin tüm detayları...

İkinci sezon ile ekranlara gelecek olan Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosundan birçok oyuncu ayrıldı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Funda Eryiğit’in dışında başka oyuncularda kadrodan ayrıldı. Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel de Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılan diğer isimler oldu.

Son Yaz dizisi yeni oyuncu kadrosu ile gündeme geldi

Son Yaz dizisi yeni oyuncu kadrosu ile gündeme geldi. Birinci sezonda birçok oyuncusuna veda eden Son Yaz dizisi yeni kadrosunu açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Sare karakteri ile Birce Akalay, Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizinin ikinci yeni transferibde açıkladı. Savaşçı dizisinde Yorük Haydar olarak bilinen Sarp Levendoğlu da Son Yaz dizisine dahil oluyor.

Küçük Ağa dizisinde başrol oynayan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, sette başlayan aşklarını da evlilik ile taçlandırmıştı. Bu dizinin ardından evlenen ikili, boşanma kararı almıştı. Son Yaz dizisinde Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu tekrar bir araya geliyor. Alınan bilgiler neticesinde 2014-2017 yılları arasında evli olan çift, tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Birce Akalay, eski eşi ile aynı projede yer alacak

Birce Akalay, eski eşi ile aynı projede yer alacak. Son Yaz dizisinde eski eşi Sarp Levendoğlu ile aynı sette olacak olan Birce Akalay’ın verdiği tepki ise merak ediliyor. Ayrıca Fox TV ekranında Savaşçı dizisinde 5. Sezonun ardından istenilen reytingleri elde edemeyince final yapma kararı aldı. Dizinin final yapmasının ardından Sarp Levendoğlu’nun iddialı bir karakter ile tekrardan ekranlara dönme kararı aldı. Dizinin yeni oyuncu kadrosunun açıklaması ile dizi severler, ikinci sezonu şimdiden merak ediyor.