Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Erşan Kuneri Dizisi Ekibi Toplandı! Cem Yılmaz'dan Beklenen Dizi Paylaşımı Geldi!

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin çekimleriyle ilgili çok fazla soru alıyordu. Beklenen gerçekleşti ve Erşan Kuneri oyuncularıyla toplu fotoğraf çekildi. Cem Yılmaz dizi çekimlerinin ne zaman devam edeceğine dair ipucu verdi.

erşan.
Google News

Cem Yılmaz'ın ilk dizi projesi olacak Erşan Kuneri hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Merak edilen dizinin nasıl bir oyuncu kadrosu ile ekrana geleceği açıklandı. Pek çok ünlü ismin yer aldığı görülüyor. Dizinin adeta yetenekli isimlerden bir araya geldiği ortaya çıktı. Cem Yılmaz'ın özenle seçtiği bu kadroda kimler kimler yok ki. Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu'nun kadroda yer alacağı açıklanmıştı. 

Erşan Kuneri Oyuncu Kadrosu Bir Arada!

Erşan Kuneri dizisinde başrol oynayacak isimler Cem Yılmaz ile buluştu. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda oyuncularla fotoğraf paylaştı. Rönesans tablosuna benzettiği bu görselin dizi sektöründe rönesans etkisi yaratacağını belirtti. Paylaşıma Ezgi Mola ve pek çok ünlü de yorum atarak destek verdi.

Erşan Kuneri Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Erşan Kuneri dizisi çekimleri Eylül ayında yapılacak. Ayrıca dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise 2022 işaret edildi. Dizinin toplamda 320 dakika süreceği belirtiliyor. Ayrıca Cem Yılmaz'ın ifade ettiğine göre en önemli zaman dilimi önümüzdeki sene olacak. Şu an için diziyle ilgili belli başlı konular görüşülüyor. Bu yıl içerisinde çekimler başlayacak ancak dizinin yayınlanması ve ekrana gelmesi bir sonraki yılı bulacak.

Dizi Netflix'te Yayınlanacak!

Dizinin dijital platformlar arasında en fazla aboneye sahip olan Netflix'te yayınlanmaya karar verildiği de açıklandı. Erşan Kuneri'nin Netflix'te yayınlanacak olması aboneleri de sevindirdi. Pek çok Netflix abonesi, dizinin bir an önce yayınlanmasını bekliyor. Bu zamana kadar film sektöründe önemli yapıtlara imza atan Cem Yılmaz, bu sefer de şansını dizi sektöründe deneyecek. Erşan Kuneri karakterinin hayatını film yapan ünlü ismin nasıl bir yapımla karşımıza çıkacağı merak ediliyor. Elinden gelenin en iyisini yaptığı ve benzersiz bir yapım olması için de büyük çaba sarf ettiği görülmekte.

<