Erşan Kuneri Çekim Tarihi Açıklandı! Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Erşan Kuneri Çekim Tarihi Açıklandı! Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Erşan Kuneri dizisinin ne zaman çekileceği açıklandı. Cem Yılmaz'ın yaptığı açıklamada diziyle ilgili yeni bilgiler elde ettik. İşte Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi...

Cem Yılmaz'ın ilk dizi projesi olacak Erşan Kuneri için geri sayım başladı. Pek çok izleyici ünlü komedyenin projesini bekliyor. Projede yer alan oyuncularla adından söz ettiren Erşan Kuneri'nin kadrosunda kimler oynayacak? Çekim tarihi bilgisi de eklenince dizi tekrar gündeme taşındı. Dijital platform olan Netflix'te yayınlanması bekleniyor. Peki Erşan Kuneri dizisi ne zaman yayınlanacak? 

Erşan Kuneri Yayın Tarihi Belli Oldu! 

Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihiyle ilgili bilgiler ortaya çıktı. Cem Yılmaz, dizi için 2022 yılını gösterdi. Çekimlerin şu an sürmediği ancak önümüzdeki yıl çekimlerle beraber dizinin tekrar gündeme geleceği öğrenildi. Daha önce yaptığı filmlerle adından söz ettiren Cem Yılmaz, dizi serüvenine atım atacak. İlk defa böyle bir şeye adım atacağı için başarısız olma ihtimali de var. Ancak dizi karakterinin daha önce vizyona giren bir karakterden alınma olması nedeniyle dizinin başarılı olma ihtimali yüksek.

Erşan Kuneri Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda pek çok isim bulunuyor. Başrolde oynayacak isimler arasında Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, ezgi mola, Merve dizdar ve daha pek çok usta oyuncu yer alacağı açıkladı. projenin bir an önce vizyona girmesi beklenirken Cem Yılmaz'ı açıklaması doğrultusunda henüz bir gelişme yaşanmadığı belirtiliyor. 

Netflix'de Yayınlanacak!

Ünlü komedyenin dizisi olan Erşan Kuneri Netflix platformunda yayın hayatına başlayacak. bu andan sonra ise gerisi tamamen izleyicide. uzun soluklu bir proje olması beklendiğinden cem yılmazın daha önce alışık olmadığı bir serüven hem kendisini hem de izleyicileri bekliyor.