Erkek Severse Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Alperen Duymaz Başrol Alıyor!

Erkek Severse Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Alperen Duymaz Başrol Alıyor!

Erkek Severse dizisi alınan bilgiler neticesinde Bein Connect platformu için hazırlanıyor. Romantik komedi dalında hazırlanmakta olan Erkek Severse dizisinin detayları da ortaya çıktı. En iyi senaristlerin başında yer alan Aslı Zengin ekranlara romantik komedi dizi dalında bir yapım getirecek. Alınan bilgiler neticesinde bu senaryo için uzun süre çalışmaların devam ettiği ortaya çıktı.

Erkek Severse dizisinin 45 dakikalık bölümler halinde yayınlanacağı ortaya çıktı. Bunun dışında dizinin çekimlerinin ise yakında başlayacağı biliniyor. Yapım ekibinin oyuncu kadrosunu tamamlamaya çalıştığı söylenirken Erkek Severse dizisinin oyuncu kadrosunun başrol isimleri de belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde diziye üst üste yeni katılan isimler açıklanırken dizi şimdiden oyuncu kadrosu ile ön plana çıkmayı başardı.

Erkek Severse dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Alperen Duymaz'ın Erkek Severse dizisinin oyuncu kadrosunda netleşen bir isim olduğu biliniyor. Bunun dışında Büşra Develi'nin yeni sezonda Erkek Severse dizisinde rol alacağı söyleniyor. İki yetenekli oyuncunun dışında Yasemin Allen'in de dizinin kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Yani Erkek Severse dizisinde 3 başarılı isim şimdiden dikkat çekerken kadroya bir usta ismin daha katılacağı belirtildi.

Tolga Güleç’in kadroya dahil olduğu ortaya çıktı

Bu zamana kadar birçok dizide ve farklı rollerde yer alan Tolga Güleç, Erkek Severse isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Tolga Güleç'in Kenan karakterinin eniştesi olarak ekranlara geleceği ortaya çıktı. Erkek severse dizisinde Kenan karakterine ise Alperen Duymaz hayat verecek. Yetenekli oyuncu Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinin ardından 17 Kasım'da tekrardan setlere çıkmaya hazırlanıyor.