Enis Arıkan Camdaki Kız Dizisinde Adeta Büyüledi! İzleyiciler Ünlü İsmi Garipsedi!

Enis Arıkan Camdaki Kız Dizisinde Adeta Büyüledi! İzleyiciler Ünlü İsmi Garipsedi!

Enis Arıkan'ın sunuculuktan oyunculuğa geçtiği dizi olan Camdaki Kız'daki performansı izleyenlerin beğenisine sunuldu. Başarılı ismin, gayet güzel bir şekilde rol yaptığı görülüyor. Peki Enis Arıkan Camdaki Kız'da kaç bölüm oynayacak?

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde ilginç bir sürprizle karşılaştık. Diziye yeni katılan ünlü isim Enis Arıkan, performansıyla adeta büyüledi. Kendisini eğlence programlarından tanıdığımız için izlerken biraz zorlandık. İzleyiciler de Enis Arıkan'ın yaptığı role karşılık sosyal medyada ondan bahsetmeyi ihmal etmedi. Sevilen dizi Camdaki Kız'ın reytingleri gün geçtikçe artıyor. İzleyici kitlesini yavaş yavaş oluşturmaya başladı. Dizide yaşanan olaylara bakılırsa, önümüzdeki birkaç sezon boyunca Perşembe günleri Kanal D'nin liderliğiyle noktalanacak. Uzun zamandır böylesine güzel bir diziyi Perşembe gününde yayınlamıyordu. Kanaldaki bu değişim herkese iyi geldi. Girişimin başarılı olması izleyicileri, kanalı ve yapımcıyı sevindirdi.

Enis Arıkan Camdaki Kız'da Kaç Bölüm Oynayacak?

Enis Arıkan'ın dizide kaç bölüm oynayacağı merak ediliyor. Sedat karakterinin abisini canlandıran ünlü ismi herhalde dizi sona erene kadar göreceğiz. Çünkü önemli bir karaktere hayat veriyor. Bu karakterin başına bir şey gelmedikçe de oynamaya devam etmesi beklenmekte. Enis Arıkan, programlardan diziye geçişini çok iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Pek çok ünlü isim önce modellik veya sunuculuk, ardından oyunculuğa geçiş yapmakta. Ancak Enis Arıkan'ın yaptığı hamle, reytingleri ve hikayesi ile merak salan Camdaki Kız dizsiyle oldu. Bu performansını sürdürmeye devam ederse oyunculuk anlamında önü açık olacak.

Camdaki Kız Oldukça İddialı!

Camdaki Kız dizisinin reyting sonuçları bir kenara, dizinin işleyişi de izleyiciyi bağlıyor. Genellikle olumsuz ve karamsar sahnelerin dönüp dolaştığı dizide belli bir izleyici kitlesini hedeflediği çok belli. Çünkü herkes bu tarz kötü olayları izlemekten keyif alamaz. Keyif alması bir yana düzenli olarak takip edemez. Hal böyle iken Kanal D'nin nokta atışı projesi Camdaki Kız başarılı bir şekilde rakiplerine fırsat tanımadan yayın hayatına devam ediyor. Bakalım önümüzdeki hafta yeni bölümde neler yaşanacak. Camdaki Kız yeni bölüm fragmaları yayınlandı.