Engin Günaydın Tekrar Dizi Çekiyor Hangi Dizide Oynayacak?

Engin Günaydın Tekrar Dizi Çekiyor Hangi Dizide Oynayacak?

Engin Günaydın Tekrar Dizi Çekiyor neler olacak dizi detaylarında neler var? Dizi detayları hakkında haberimizde paylaşım yapıldı.

Engin Günaydın Gain için yeni dijital içeriğinde dizi yayınlanmıştı. Dizi tamamen beğenilip izleyicileri baya etkilemişti. Dizi adı olarak 10 Bin Adım konulan dizide Devin Özgün Çınarla rolünü paylaşmıştı. İlk sezonunda büyük kitleye ulaşan dizi oldukça iyi yorumlar aldı. Bu durumdan sonra Engin Günaydın için yeni diziyle uğraştığı da görüldü. Engin Günaydın hangi yeni diziyle uğraşıyor merak konusu oldu. Engin Günaydın yeni dizisi hakkında haberler detaylarımızda mevcut olacak.

Engin Günaydın Yeni Dizisi Hakkında Bilgi

Engin Günaydın hakkında bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş haber edinerek paylaşım yaptı. Engin Günay’ın senaryosunu oluşturduğu bir dizide yer alacak. Son zamanlarda ki filmleriyle birlikte oyunculuk kariyerini daha üst yerlere taşıyor. En son oynadığı film olan Azizler için de övgüler de yapıldı. Bu filmden tanıdığımız yönetmenlik koltuğunu görev yapan Taylan Biraderler yeni dizisinde yönetecek. Yapımcılığı İmaj yapımla olacak dizi de yayın platformu olarak Netflix de yapılacak.

10 Bin Adım Dizisi Hangi Platformda

10 Bin Adım çıkmasıyla birlikte kişiler aratmalarında dizinin nerede olduğunu bilmeyebilirler. 10 Bin Adım yeni çıkan dijital platform Gain de yayınlanıyor. Dijital platform yeni olduğu için içerikleri daha yeni yapıyor. İnternet dizi içerikleri oldukça yaygınlaşmaya başladı. Farklı hikayelerle yapılan diziler kısa ve öz olması izleyiciler tarafından da benimseniyor. Anlatılmak istenen konular az bölümle yapılarak izleyiciye aktarıyor.

Ayrıca bu tür dizilerde verilmek istenen mesaj, olaylar az süreli olması sebebiyle tercih edilen konum haline geldi. Ünlü oyuncuları bir araya toplayarak üstün kalite de proje oluyor. Film’e kafa tutacak şekilde yapımlar da çıkıyor. Türk televizyon dizilerinden farklı şekilde konular da işleniyor. Normal televizyonlarda verilen dizilerde sezon uzun olması hikayeleri tekrara sokabiliyor. Aynı iş döngüsü girebiliyor. Burada sezon bölümleri en fazla 8 bölüm olarak çıkmasıyla beraber heyecan ve izlenme oranları daha artıyor.

Gain Ücreti Ne Kadar?

Gain dijital yayın platformu, ücretsiz olarak sunuluyor. Bu yüzden izleyicileri güzel reklam niteliğinde kendine çekiyor. Yayın içerikleri çoğaldıkça belli bir kitleyi yanında tutacaktır. Piyasaya oldukça iyi giriş yaptı. Dijital İçerik platformları Türkiye de oldukça olarak gidiyor.