Engin Altan Düzyatan'ın Barbaroslar Dizisinden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Engin Altan Düzyatan'ın Barbaroslar Dizisinden Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Barbaroslar 17. bölümünde Engin Altan Düzyatan'ın ayrıldığı ortaya çıktı. Oruç Reis'in yakılmasıyla birlikte diziye veda edeceği belirtildi. TRT 1 dizisinde ne gibi gelişmeler yaşanıyor? Pek çok kişi diziyle ilgili ayrılık yorumlarında bulundu. Şu an için dizide neler olacağı merak ediliyor.

Barbaroslar dizisinin yeni bölümünde Oruç Reis'in  yakıldığı sahneler herkesi şaşırttı. Beraberinde alplerinin de yakılması büyük tepki çekti. Pietro'nun bu hamlesiyle beraber akıllara Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılması geldi. Başrol karakterinin bu kadar hızlı şekilde ekranlara veda etmesi şaşırttı. TRT 1 dizisinde neler oluyor? Pietro, intikamını alabildi mi? Barbaroslar dizisinde yaşanan bu gelişmeyle birlikte izleyiciler şimdiden tepki göstermeye başladı.

Engin Altan Diziden Ayrılacak mı?

Engin Altan Düzyatan'ın dizi için o kadar hazırlık yaptığı biliniyor. Dolayısıyla birkaç ay içerisinde diziden ayrılması büyük tepki yaratacaktır. Pek çok kişi ekranlara veda eden ünlü isim hakkında yaşanacakları merak etti. Şimdi ise TRT 1 dizisinden gerçekten ayrılacak mı yoksa sürpriz yapıp geri mi dönecek göreceğiz.

Daha Önce de Olmuştu!

Engin Altan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinde de buna benzer diziden ayrılacağı ifade edilmişti. Sonradan diziye sürpriz şekilde dahil olarak milyonları şaşırtmıştı. Dolayısıyla Oruç Reis'in diziye veda etmesi gibi bir durum şu an için geçerli değil. Barbaroslar'ın yeni bölümü heyecanla takip edilecek.