Emanet Dizisinin Reyting Artışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Bakın Ne Yapmışlar?

Emanet Dizisinin Reyting Artışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Bakın Ne Yapmışlar?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinde son zamanlarda reytinglerinde ciddi artış oldu. Konula alakalı araştırmalar başladı neden bu kadar çok tutuldu. Emanet dizisi ne yaptı? Emanet dizisinin reytingleri nasıl arttı?

Kanal 7'de yayınlanmakta olan Emanet dizisinin reyting sonuçları izleyenleri şaşkına çeviriyor. Dizinin başarılı bir gidişata sahip olmasının en önemli nedeni merak edilmekte. Çünkü böylesine yüksek reytingler elde etmesinin bir sebebi olmak zorunda. Dizide yaşanan olaylar incelendiğinde diğer dizilere göre biraz daha kaliteli ve izlenebilir olduğu fark ediliyor. Ayrıca akıcı bir dizi olması da izleyici kitlesinin etkilenmesine yol açıyor. Peki Emanet dizisinin bu kadar yükselmesindeki sır ne?

Emanet Dizisi Reytingleri Nasıl Arttı?

Emanet dizisinin reytinglerinin artmasındaki neden araştırılıyor. Bir kere dizinin günlük olarak yayınlanması bile oldukça zor koşullar altında çekildiğini göstermekte. Her gün bir bölüm bitirme zorunluluğu oyuncular açısından zorlayıcı olsa da bir şekilde üstesinden geliniyor. Ayrıca dizinin yüksek bütçeli yapımlara karşı reyting zaferi elde etmesi de ön plana çıkmakta.

Emanet Pek Çok Diziyi Geride Bıraktı!

Emanet dizisi, Star TV, TRT1 ve daha pek çok kanala ait dizilerin geride bırakmayı başardı. Her gün yayınlandığı için hafta içerisinde pek çok rakibi bulunuyor. Ancak rakiplerine rağmen izlenme oranlarını korumaya devam ediyor. Ayrıca reytinglerde de önemli bir artış söz konusu. Dizinin istikrarını bozmadan güzel bir şekilde ilerlemesi diziyi izleyen izlemeyen herkesin ilgisini çekti. Kanal 7'de az rastlanan bu durumun nedeni hem oyunculuk hem de senaryo ile bağlantılı.

Seni Çok Bekledim, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerin sahip olduğu reyting oranını fazlasıyla geçmiş bulunuyor. Oyuncu kadrosu da o kadar ünlü isimlerden değil, ideal isimlerden oluşmakta. Dizi için ayrılan bütçe ise sanıldığı kadar yüksek değil. Bu nedenle dizinin başarısının aslında saf nedenlere bağlı olduğu görülüyor.

Emanet Akıncı'yı da Geçti!

ATV'de yayınlanan ve pek çok yüksek reytingli dizinin yayınlandığı kanalda bulunan Akıncı dizisi, Emanet'in gerisinde kaldı. Emanet dizisi o kadar etkili bir şekilde ilerliyor ki Akıncı dizisini dahi geçmeyi başardı. Bir sonraki hedefin daha da yüksek reytinglere çıkarak daha da iddialı konuma gelmek olduğu biliniyor. Bakalım Emanet dizisi bu başarısını ne kadar sürdürebilecek...