Emanet Dizisinde Nana'nın Tepki Çektiği Görüntüler Gündemde!

Emanet Dizisinde Nana'nın Tepki Çektiği Görüntüler Gündemde!

Emanet dizisindeki son dakika gelişmeleri yanıt buldu. Dizinin yeni sezon afişini görenler gözlerine inanamıyor. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? İşte pek çok kişinin sormakta olduğu bu soruyla birlikte Sıla Türkoğlu ve Nana hakkında bazı olaylar haberimizde...

Emanet dizisi yeni sezon fragmanı ve afişi yayınlandı. Güncel gelişmelerle birlikte Seher yerine gelen karakter incelendi. Öte yandan afişteki değişiklik büyük tepki çekmişe benziyor. Sosyal medyada yapılan izleyici paylaşımları bunu göstermekte. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz? Son zamanlarda farkını ortaya koyan Emanet dizisi, 3. sezonu ile yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Nana Tepki Çekti!

Afişte Seher'in kaldırılması ve Nana'nın eklenmesi şok etkisi yarattı. Kimse böyle bir şeyi beklemiyordu. En azından sıfırdan afiş yapılması daha iyi olacaktı diye düşünüldü. Ancak böyle bir şey yapılmadı ve hali hazırdaik fotoğraflardan Seher kaldırılarak yerine Nana eklendi. Bu basit değişim izleyicilerin tepki dolu paylaşımlar yapmasına neden oldu.

Sıla Türkoğlu Olmayacak

Öte yandan dizinin yeni sezonunda Sıla Türkoğlu'nun olmayacağı belirtildi. Bu gelişmenin hemen ardından çeşitli ifadelere yer veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.