Emanet Dizisi Reytinglerde Rakiplerini Solladı! Akıncı, Seni Çok Bekledim, Payitaht Abdülhamid Dizileri Geride Kaldı!

Emanet Dizisi Reytinglerde Rakiplerini Solladı! Akıncı, Seni Çok Bekledim, Payitaht Abdülhamid Dizileri Geride Kaldı!

Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisinin gösterdiği reyting performansı oldukça başarılı. Öyle ki dizinin Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid gibi yüksek bütçeli dizilere karşı zafer elde ettiği görülüyor. Emanet dizisi reyting sonuçları...

Kanal 7 kanalında yayınlanmakta olan Emanet dizisinin reyting performansı gözleri yaşartıyor. Düşük bütçeli çekimleri devam eden sevilen dizinin izlenme oranları her geçen hafta artmakta. Kendisiyle aynı gün yayınlanan Akıncı ve Payitaht Abdülhamit gibi dizileri de ardında bırakmayı başardı.

Rakiplerini Alt Üst Ediyor!

Emanet dizisinin reytingleri kendinden emin bir şekilde yükselmeye devam etmekte. Dizinin rakiplerine bakacak olursak Emanet'in oldukça gerisinde yer aldılar. Total reyting sonuçlarında rakiplerine fark atan diziyle ilgili yeni istatistikler ortaya çıktı.

Emanet Reyting Sonuçları

Emanet dizisi Total'de 13. sıraya yerleşti. Bu da demek oluyor ki reytingleri biraz daha iyileşirse dizi ilk 10'a bile girebilir. Oysaki Akıncı dizisi 18. sırada yerini aldı. Payitaht Abdülhamid ise 17. sıradaydı. Final yapacağı kesinleşen Seni Çok Bekledim dizisinin durumu ise farklı değildi. Özcan Deniz'in başrolde oynadığı dizi 20. sırada Emanet'in çok gerisindeydi.
Seni Çok Bekledim, her ne kadar final yapacak olsa da bir türlü reytinglerinde yükselme elde edemiyor. Diziye olan ilgi çok az ve bu durum karşısında Star TV'nin yapacağı ilk adım diziyi finale götürmek olacak. Yaklaşık 2 bölüm sonra dizi final bölümü ile ekranlarda olacak.

Diziler Final Yapıyor

Akıncı, Seni Çok Bekledim, Payitaht Abdülhamid dizilerinin bu sezon sonunda final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor. Tüm bunlar olurken Emanet dizisinin yükselişi devam edecek gibi gözüküyor. Çünkü rakip dizileri birer birer yayın hayatını sonlandıracak. Bu gelişmelerin hemen ardından Emanet dizisinin diğer dizilerle rekabete girmesi an meselesi. Bakalım önümüzdeki haftalarda reyting sıralamasını yükselterek dev bütçeli dizilerle mücadele edecek konuma gelebilecek mi...