Elkızı Dizisinin Yönünü Değiştirecek Bir Karakter Kadroya Dahil Oldu!

Elkızı Dizisinin Yönünü Değiştirecek Bir Karakter Kadroya Dahil Oldu!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Elkızı dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Cumartesi akşamları ekranlara gelecek olan dizisinin oyuncu kadrosu da bir hayli genişledi. Alınan bilgiler neticesinde Elkızı dizisinde yön verecek bir isim daha kadroya dahil olacak. İşte haberin tüm detayları...

FOX TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Elkızı dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ederken usta bir ismin kadroya dahil olacağı ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Gökçe Akyıldız'ın ardından Birgül Ulusoy da Elkızı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmak için hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu Birgül Ulusoy’un dizide dikkat çeken bir karaktere hayat vereceği de söyleniyor.

Birgül Ulusoy, Elkızı dizisi hakkındaki düşüncelerini açıkladı

Cevriye Turan karakteri ile diziye dahil olan Birgül Ulusoy duygularını adeta dile getirdi. Yetenekli oyuncu NTC Medya ile bir arada olma fırsatı yakaladığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Açıklamalarına devam eden Birgül Ulusoy bunun için Mehmet Yiğit Alp’e teşekkürlerini iletmeyi de ihmal etmedi. Elkızı dizisini severek takip ettiğini söyleyen Birgül Ulusoy dizinin hikayesinde etkili bir karakter ile dahil olduğunu da ifade etti. Bunun ardından Elkızı dizi severler, dizinin yeni bölümünde neler olacağını da şimdiden merak ediyor.

Elkızı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

5. bölümü 20 Kasım Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Elkızı isimli dizinin yeni bölümü şimdiden merak söz konusu oldu. İlk etapta birçok eleştiriye maruz kalan Elkızı dizisinin yeni bölümünde neler olacağı da araştırılıyor. Yetenekli oyuncak Birgül Ulusoy'un hayat vereceği Cevriye karakteri 6. bölümden itibaren Elkızı dizisinde yerini alacak. Ezo'nun acı dolu hikayesini ekranlara getiren dizi de Perihan Savaş, Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Sedef Avcı, Münir Can Cindoruk, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Alayça Öztürk, Sinan Arslan, Çağla Şimşek, Macit Koper ve Pelinsu Çileli gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Elkızı dizisi her cumartesi günü saat 20.00 de FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.