Elkızı Dizisinin Fişini Erken Çektiler! Elkızı Dizisi Final Tarihi Belli Oldu!

Elkızı Dizisinin Fişini Erken Çektiler! Elkızı Dizisi Final Tarihi Belli Oldu!

El Kızı dizisinden final kararı gelebilir. Fox TV, Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizilerinden sonra şimdi ise El Kızı'na el atmak üzere. Dizinin final yapması seyircileri üzecek. Fakat son bir şans daha verildiği öğrenildi. Peki El Kızı'nda neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Fox TV'nin yeni çıkan dizileri genel olarak final yapıyor. Son birkaç aydır final yapan dizilere baktığımızda acı bir tablo ile karşılaşıyoruz. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi güzel bir başarı göstermiş olsa bile Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ve daha birkaç dizi için olumsuz gelişmeler yaşanmıştı. Şimdi ise El Kızı dizisinin final yapacağı konuşuyor. Fox TV, El Kızı'nın fişini çekmek üzere. Oyuncu kadrosu bu kadar zengin olan dizi ne zaman final yapacak? Dizi son şansını iyi değerlendirebilecek mi merak ediliyor.

El Kızı Final Yapar mı?

Dizinin final yapma ihtimali yüksek görünüyor. Zira 6 bölümdür ekranda olan yapım herhangi bir reyting başarısı göstermiş değil. Son bir aylık tablo incelendiğinde Total reyting grubunda ciddi bir düşüş meydana geldi. İlk bölümdeki başarısının üstüne bir türlü koyamadı. Aksine haftalık olarak izleyici kaybetmeye devam ediyor.

7. Bölüm Merak Edildi

Dizinin 7. bölümünde İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci ve Perihan Savaş'ın rolleri büyük öneme sahip olacak. Çünkü bu üçlünün başrolde olduğunu göz önünde bulundurursak seyirciler büyük bir dikkatle diziyi seyredecek. Fox TV ise final kararını önümüzdeki haftalar kesin olarak açıklayacak gibi gözüküyor.