ELKIZI Dizisinin Başlama Tarihi, Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu! Rekor Kırmaya Geliyor!

ELKIZI Dizisinin Başlama Tarihi, Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu! Rekor Kırmaya Geliyor!

FOX TV'de yayınlanmak üzere hazırlıklara başlayan ELKIZI dizisinden sevindiren haber geldi. Dizi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. ELKIZI dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu nedir?

Fox TV ekranlarının merakla beklenen dizisi El Kızı’nın yayın tarihi ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Sevda Erginci hayranları büyük bir merakla dizinin ne zaman başlayacağını şimdiden sorguluyor. Yapılan açıklamalara göre El Kızı isimli dizinin 23 Ekim Cumartesi günü ekranları geleceği açıklandı. İşte haberin tüm detayları…

Ne Zaman Başlayacak!

Dizinin çekimleri uzun süre önce başlamasına rağmen izleyiciler El Kızı isimli projenin ne zaman ekranlara geleceğini merak ediyor. Fox TV'nin elinde çok fazla projenin bulunması ile birlikte dizi bir süre beklemeye alındı. Son Yaz ve Uzak Şehrin Masalı isimli dizi hakkında final kararı veren Fox TV, El Kızı için yayın tarihini açıkladı. Alınan bilgilerin için ilçesi El Kızı dizisinin 23 Ekim’den itibaren cumartesi akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacağı ortaya çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu!

Kısa süre önce yayınlanan posteri izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan El Kızı isimli dizinin acı dolu hikayesi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. FOX TV'nin yeni dizisinin oyuncu kadrosunun başrollerinde bulunan Sevda Erginci’nin dışında Perihan Savaş, Fikret Kuşkan, İsmail Ege Şaşmaz, Sedef Avcı, Münir Can Cindoruk, Alayça Öztürk, Toprak Sağlam, Nuri Yazar, Fırat Doğruloğlu, Sinan Arslan, Çağla Şimşek, Macit Koper ve Pelinsu Çileli bulunuyor. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği El Kızı isimli dizinin yönetmen koltuğunda Feride Kaytan oturuyor.