Elkızı Dizisine Ne Oldu? Elkızı Dizisi Gerilere Doğru Gidiyor!

Elkızı Dizisine Ne Oldu? Elkızı Dizisi Gerilere Doğru Gidiyor!

Sevda Erginci'nin etkili performansı ile ekranlara gelen Elkızı dizisi yayınlanmaya devam ediyor. Elkızı dizisinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin kötü sinyalleri izleyiciyi de rahatsız etti. İşte haberin tüm detayları…

Haberİnternette.Com / Detay - İlk 3 bölümü ekranlara gelen Elkızı dizisinde yönelik reytinglerde ön plana çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Elkızı dizisinin ilk 2 bölümünde reytingler ortalama üzerinden geldi. Bunun dışında dizinin 3. bölümünde reytingler gerilemeye başladı. Ağır dram hikayesini ekranlara getiren Elkızı dizisi, bunun dışında güçlü bir kadın karakter sergilemeyi de ihmal etmiyor. Güçlü kadın hikayelerini ekranlara taşıyan Ezo karakteri ise iyi bir adım attı. Fakat dizi üçüncü bölümde daha çok toparlanmaya gitti.

Gelen reyting sonuçlarının ardından Elkızı dizisi beklenenin altında bir sonuç elde etti. Alınan bilgiler neticesinde Elkızı dizisi tüm kategorilerde ortalamanın altında yer alarak izleyicileri de hüsrana uğrattı. Dizinin böylece zor günler geçirdiği de ortaya çıktı.

Elkızı dizisi final mi yapacak?

FOX TV bu zamana kadar 3 dizinin fişini çekti. Yakın zamanda Son Yaz, Uzak Şehrin Masalı ile Yalancı ve Mumları dizileri ekranlara veda eden yapımları oldu. Son Yaz dizisi 2. sezonu ile ekranlara gelirken 5 bölümün ardından izleyicisine veda etti. Bunun dışında Uzak Şehrin Masalı ile Yalancı ve Mumları dizileri de kısa süreli yapımlar arasında yer aldı.

Elkızı dizisinin reytinglerinden dolayı izleyiciler için de sıkıntılı günler başlıyor. Elkızı dizisi tüm kategorilerde 3 bölümü ile birlikte 6 yıllık elde etti. Yapılan açıklamaya göre FOX TV bu reytingler ile birlikte rakipleri ile mücadele edemedi. Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin hakimiyeti altındaki cumartesi akşamı Elkızı 4 bölümü ile iyi bir toparlama yaşamayı hedefliyor. Bu Elkızı dizisi için çok önemli bir gelişme olacak. 13 Kasım Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan dizinin 4. bölümü izleyici ile buluşacak. Gönül Dağı dizisi 13 Kasım Cumartesi günü milli maçtan dolayı ekranlara gelmeme kararı aldı. Elkızı dizisi bundan dolayı izleyicisini kendisine çekebilir. Önemli bir fırsatı elde etmiş olan Elkızı dizisinin reytingleri de şimdiden merak ediliyor. 13 Kasım Cumartesi günü ekranlara gelecek olan Elkızı dizisinin 4. bölümüne dair bir fragman ekranlara geldi.

Kaynak:Haber İnternette