Elkızı Dizisinde Tüm Dengeler Değişebilir!

Elkızı Dizisinde Tüm Dengeler Değişebilir!

Elkızı dizisi son sürat devam ediyor. Elkızı dizisinin 3.bölüm de neler olacağı belli oldu. Elkızı dizisinde Ezo neyi öğreniyor? Ezo ne yapacak? Ezo'nun tepkisi ne olacak? Tüm detaylar haberimizde...

İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci`in başrollerinde yer almış olduğu dizinin yeni bölümünde neler olacak detayları açığa çıktı. Ezo hikayesini etkileyecek bir karar bütün her şeyi değiştirecek. 6 Kasım Cumartesi günü Elkızı dizisinin 3. bölümünde yaşanacaklar ile ilgili detaylar şu yönde:

Bekir ile ilişkisi açığa çıkan Seher`in artık çekinecek bir şeyi kalmamıştır. Konağı Ezo`nun yakmış olduğunu düşünmüş olduğu için Ezo`nun suçunu ispat etmeye çabalar ve sonunda bir açığını bulmuştur.

Selçuk komutan ile iş birliği yapmış ve Ezo`yu resmen suçlayacak delillere ulaşırlar ancak Ezo garip şekilde korkusuzdur. Çünkü tüm bu zorlu süreç Ezo`yı zayıflatacağına güçlendirmiştir ve gerekirse bedelini ödemeye de hazırdır.

Ezo`nun bütün hayatı Harun`un avucunun içindedir. Nermin bunu çok güzel fırsata çevirir ama bu tuzağa ne Cavidan ne de Ali düşmüştür. Nermin ile Harun`un gerçek yüzlerini Ezo`ya gösterip, ikiliyi tamamen hayatlarından çıkarıp atacak bir yol bulmuşlardır.