Elkızı Dizisi Reytingleri Alt Üst Etti! Elkızı Dizisi 1 Bölüm Tüm Detayları..

Elkızı Dizisi Reytingleri Alt Üst Etti! Elkızı Dizisi 1 Bölüm Tüm Detayları..

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Elkızı dizisi, ilk bölümü ile ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde dün akşam yayınlanan dizinin ilk bölümü yoğun ilgi topladı. Dizinin oyuncu kadrosu, set ekibi ve yönetmen bir araya gelerek ilk bölümü izledi. İşte haberin tüm detayları...

Elkızı dizisinin ilk bölümünün ardından verilen partide oyuncular eğlenceli dakikalar yaşadı. Dizi ortalama reytingler alarak güzel bir başlangıç yakaladı. Ayrıca Elkızı dizisinin ikinci bölümünde de reytinglerin daha çok yükselmesi bekleniyor.

Elkızı dizisi ilk bölümünü ekranlara taşıdı

Sosyal medyada büyük ilgi gören Elkızı dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Sosyal medya üzerinden izleyicilerin yaptığı yorumlar ise dizinin gayet iyi bir şekilde ilerlediğini gösterdi. Fikret Kuşkan ve Sevda Erginci'nin başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dizi severlerden tam not almayı başardı.

Dizi izleyicilerden tam not almayı başardı

Sevda Erginci’nin hayat verdiği Ezo  karakterinin annesinin gelinliğini davette giymesi duygusal sahnelerin yaşanmasına sebep oldu. Bu sahnenin ardından dizi severler sosyal medyada duygu yüklü yorumlar yapmayı ihmal etmedi. Bir sosyal medya kullanıcısı Ezo karakterini çok sevdiğini dile getirerek duygusal sahneler de gözyaşlarına hakim olamadığını belirtti.

Konusu ve oyuncu kadrosu ile şimdiden dikkat çekmeyi başaran Elkızı dizisinin oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek ve Sinan Arslan gibi isimler bulunuyor. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosu ise Hilal Yıldız'a ait.