ElKızı Dizisi Ne Umdu Ne Buldu! El Kızı Dizisi Yolun Sonuna Doğru Gidiyor!

ElKızı Dizisi Ne Umdu Ne Buldu! El Kızı Dizisi Yolun Sonuna Doğru Gidiyor!

Fox TV'de ekrana gelen El Kızı'nı bekleyen büyük tehlike öğrenildi. Dizinin neden bu kadar az izlendiği merak ediliyordu. Ortaya çıkan gerçek karşısında seyirciler bile ne diyeceğini bilemedi. Peki El Kızı dizisi bu gidişle final mi yapacak? Fox TV'nin şans tanıdığı dizi için umutlar tükeniyor.

ElKızı dizisi, Fox TV'nin en önemli dizi projelerinden biriydi. Dizideki beklenti çok yüksekti ancak bir türlü reytinglerde sıçrama yapamadı. Başrolde oynayan İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci, 7. bölüme kadar elinden geleni yaptı. Diğer oyuncular da aynı şekilde büyük çaba sarf etti. Ancak ortaya çıkan bir detay, dizinin neden az izlendiğini bizlere gösteriyor. Fox TV dizisi yakında final yapacak mı? El Kızı dizisinin izlenmeleri bir şartla artabilir.

ElKızı Neden İzlenmiyor?

Dizinin rakiplerine bakacak olursak neden az izlendiğini açıklayabiliriz. Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri, haftalık olarak en çok izlenen yapımlar arasında. Özellikle de Gönül Dağı'na  baktığımızda bunu görebiliyoruz. TRT 1 ve ATV dizilerinin Fox TV dizisi karşısında üstünlük kurduğuna tanıklık ettik. Geçtiğimiz sezondan bu yana büyük izlenme oranlarına sahip olan bu diziler, El Kızı'nın yükselişine engel oluyor.

Final Yapmak Zorunda Kalabilir

Bu kadar fazla rekabetin döndüğü bir günde yayınlanan El Kızı, istediği ilgiyi göremiyor. Haliyle Fox TV'nin de verdiği süre dolmak üzere. Eğer reytingler beklentileri karşılamamaya devam ederse önümüzdeki haftalarda final kararı alındığı açıklanabilir. Fox TV'nin bu konuda oldukça hızlı karar verdiğini belirtelim. Dolayısıyla dizi seyircileri her türlü gelişmeye açık olmalı.