Elkızı Dizisi İlk Bölümde Yerle Bir Oldu! İzleyiciler Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Elkızı Dizisi İlk Bölümde Yerle Bir Oldu! İzleyiciler Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Elkızı dizisi ilk bölümle cumartesi akşamı izleyici karşısına çıktı. Ekranların yeni dizisi reytinglerde de iyi bir başarı elde etti. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizideki şiddet sahneleri ise izleyicinin büyük tepkisine neden oldu.

İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci, Perihan Savaş ve Fikret Kuşkan diye başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizide özellikle Sevda Erginci'nin hayranları dört gözle projeyi beklediklerini açıkladı. Kardeşlerim ve Gönül Dağı gibi güçlü rakiplerine meydan okuyan Elkızı dizisi reytinglerde iyi bir sonuç elde etti. Alınan bilgiler neticesinde Elkızı dizisi tüm kişiler kategorisinde 6. sırada yer aldı.

Şiddet sahneleri İzleyicileri çileden çıkardı

Cumartesi akşamları çok iyi bir çıkış yakalayan Elkızı dizisi ilk bölümü ile birlikte büyük tepki çekti. Dizide şiddet sahnelerine tepki gösteren izleyiciler sosyal medyada bu durumu dile getirdi. Twitter üzerinden şiddet sahnelerine tepki gösteren izleyiciler bu tür sahnelerin topluma aşılanmaması gerektiğini belirterek yapım ekibi, senaristler ve oyunculara da tepkisini belli etti.

Bir başka izleyici ise ülkede yaşanan hayvan ve kadına şiddet olaylarının kol gezdiği bir dönemde ateşe körükle gidildiğini söyleyerek bu sahneleri kabul etmediğini ifade etti.

Dizi severler tepkisini oldukça sert bir şekilde belli ederek Elkızı dizisinin hikayesinin etkileyici olduğunu fakat bir kadının engeller karşısında ezilmeyi kabullenmeyip dik durma sahnelerin daha da artması gerektiğini söyledi. Bu tepkilerin ardından Elkızı dizisinin bir sonraki bölümünde şiddet sahnelerini azaltıp azaltmayacağı ise merak söz konusu oldu. Elkızı dizisi cumartesi akşamı ikinci bölümüyle birlikte izleyici karşısına çıkacak.