Elbet Bir Gün Dizisinin Neden Final Yaptığını Barol Oyuncusu Açıkladı

Elbet Bir Gün Dizisinin Neden Final Yaptığını Barol Oyuncusu Açıkladı

Elbet Bir Gün dizisi geçtiğimiz günlerde final yaptı ve artık yayınlanmayacak. Bu nedenle oyuncuların diziyle ilgili sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü. Pek çok sosyal medya kullanıcısı dizinin neden final yaptığını sordu. Fox TV'de ekrana gelen diziye dair çeşitli detaylar ortaya çıktı.

Fox TV'de ekrana gelen Elbet Bir Gün dizisi, yayın hayatını erken sonlandırdı. Reytinglerde yükseliş sağlayamayan dizi için gelen karar Fox TV tarafından verildi. Dizi, 12 Aralık'ta son defa ekrana geldi ve yayın hayatına veda etti. Ancak dizi finaliyle birlikte başrol oyuncularının sosyal medya paylaşımları da çok konuşuldu. Peki Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk neler paylaştı?

Oyunculardan Veda Paylaşımı

Sinem Ünsal, dizide Gizem Kılıçlı karakterine hayat vermekteydi. Bu nedenle ünlü oyuncunun dizi paylaşımları sık takip ediliyor. Dizide emeği geçen herkese teşekkür ederek izleyicilere de ayrı bir teşekkürde bulundu. Yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Ünlü isim, daha önce Mucize Doktor dizisinde de oynamıştı. Oradaki performansından sonra farklı bir dizide başrol olarak karşımıza çıkmıştı. Burak Yamantürk'ün de veda paylaşımı sonrasında dizinin tamamen sona erdiği anlaşıldı. Bundan sonraki süreçte oyuncular farklı dizi ve film tekliflerini değerlendirecek.

Dizi Erken Final Yaptı

Elbet Bir Gün dizisinin beklenilenden çok daha önce final yaptığını söylemeliyiz. Fox TV dizileri, birkaç hafta içerisinde reytinglerde başarı sağlayamaz ise yayın hayatını erken sonlandırıyor. Hal böyle olunca dizinin başlamasıyla bitmesi bir oldu. Ancak her şeye rağmen dizinin yayın hayatı boyunca izleyicilere heyecanlı anlar yaşattığı söylenebilir.