Elbet Bir Gün Dizisinde Heyecan Dorukta! İsmail ve Cemil Karşı Karşıya Geldi!

Elbet Bir Gün Dizisinde Heyecan Dorukta! İsmail ve Cemil Karşı Karşıya Geldi!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Elbet Bir Gün dizisi büyük beklentileri ile yayın hayatına başladı. Alınan bilgiler neticesinde ilk 2 bölümünde istenilen reytingleri elde edemeyen Elbet Bir Gün dizisi, hikâye kurgusu ve oyuncu kadrosu ile kemik izleyici kadrosu sahip olmayı başardı. İşte haberin tüm detayları...

Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Elbet Bir Gün dizisi yeni bölümünde önemli gelişmeleri ekranlara getirecek. Hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Elbet Bir Gün dizisi oyuncu kadrosu ile de adeta göz doldurdu. Yeni gelişmelerle birlikte Elbet Bir Gün dizisinin 3. bölüm reytingleri de merak söz konusu oldu.

İsmail ve Cemil karşı karşıya geldi!

Elbet Bir Gün dizisinin yeni bölümünde Nesime'nin kocası İsmail, Cemil tarafından hapsedildi. Bu durum karşısında Sevilay, Gizem'in telefonuna Mehmet'in fotoğrafları gönderme kararı aldı. Böylelikle Gizem ve Mehmet'in evlilikleri de büyük bir sınavın eşiğine geldi. Sevilay, Gizem ve Mehmet'in evliliğini bitirmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bunun ardından İsmail ve Cemil uzun bir aranın ardından tekrardan hesaplaşıyor.

Ahmet, babasını kurtarabilecek mi?

Mevsim İsmail'den annesi hakkında bilgi almaya çalışır. Bu durumda köşeye sıkışan Nesime, Ahmet'in baskısı ile Mevsim ne buluşma kararı alır. Murat, Mevsim’e ulaşamayınca yeni bir planın eşiğine gelir. Mevsim ise onu sert bir şekilde kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Cemil ise Mevsim’in yardım etmesinin ardından Sazlısu cinayeti ile alakalı tanıklık yapacak kişinin kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Mehmet kardeşi Serdar ile başa çıkamaz. Gizem ve Nesime ise birbirine yeniden tanımaya başlar. Gizem’in öfkesi dinmez iken Hacer'in ölümü ikilinin arasında büyük bir sorunu neden olur. Bu durumda Ahmet babasını kurtarmak için planları devreye sokarak iki kız kardeşi de tehlikeye atar.