Elbet Bir Gün Dizisi Yayından Kaldırıldı! FOX TV'den Açıklama Geldi

Elbet Bir Gün Dizisi Yayından Kaldırıldı! FOX TV'den Açıklama Geldi

Elbet Bir Gün için verilen final kararı şok etti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Fox TV'nin yeni dizisi yakında final yapacak. Kaçıncı bölümde biteceği ve nasıl sona ereceği merak ediliyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Elbet Bir Gün dizisi neden final yapıyor?

Ekranlara hızlı bir giriş yapan Elbet Bir Gün, seyircilerin ilgisiyle karşılaştı. Ancak dizideki gelişmelerin ilk bölümden sonra çok fazla takip edilmediği görüldü. Bu durum dizinin reytinglerine de yansıdı. İzlenme oranlarındaki düşüş seyircilerin de dikkatini çekmişe benziyor. Olası bir final kararını önlemek için seyirciler sosyal medyada birleşip diziyi televizyondan izleme konusunda teşvik etmeye başladı. Ancak tüm bu çalışmalar boşa çıktı. Çünkü Fox TV'nin diziyi final yaptıracağı iddia edildi. Peki dizi ne zaman final yapacak?

Elbet Bir Gün Final Yapacak mı?

Dizinin ekranlara veda etme ihtimali oldukça yüksek. Elbet Bir Gün dizisi final yaparsa kaçıncı bölümde yapacak bu çok merak ediliyor. Eğer bir aksilik yaşanmaz ise dizinin hangi bölümle beraber sona ereceği yavaş yavaş kesinleşmeye başladı. Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün yer aldığı diziye dair son gelişmeleri aktardık.

Dizi 6. Bölümde Bitecek

Dizinin kaçıncı bölümde final yapacağına ilişkin 6. bölüm gösterildi. Bu da demek oluyor ki yakın zamanda ekranlara vedası gerçekleşecek. Reytinglerin bu kadar az olduğu bir yapımın uzun süre ekranda kalması neredeyse imkansızdı. Özellikle de Fox TV'nin düşük reytingli diziler için aldığı hızlı final kararı seyirciler tarafından bilinmekte. Ne yazık ki dizinin son bölümlerini izliyor olacağız.