Ela'nın Söyledikleri Masumiyet Dizisindeki Tüm Dengeleri Değiştirecek!

Ela'nın Söyledikleri Masumiyet Dizisindeki Tüm Dengeleri Değiştirecek!

FOX TV yaptığı dizi Masumiyet izleyicileri şaşırtmayı devam ediyor. Dizinin konusu ve oyuncuları sayesinde kitleyi elde tutmaya devam ediyor. Gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümünde herkes şaşırtan detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Yaşanan bölümde Ela karakterini döven kişinin İlker olmadığını söylemesiyle birlikte oldukça şoke edici karar oldu. Ela bazı olayları da hatırlamaya başlaması durumu oldukça kritik olarak gözüküyor. Hatırlanan bazı olaylarda İlker’e yönelik baş ağrısı yaratacak gelişmeler yaşandı. Ela bölümde bölüm de karnını tutmasıyla birlikte hatırlamalara başladı. Ela hamileliği bilmesiyle birlikte İlker’in sandalye saldırdığında yere düştüğü anı hatırlamaya başladı.

Ela'nın Dedikleri Gerçek mi?

Aslında olay olarak Ela yerde yatarken tekrar dönmesi sanılırken bir kişinin bayılttığı sanılıyordu. Kendisini döven kişinin başkaları olduğu anlaşılmıştı. Ela bu yüzden çocuğunu kaybedebilirdi. Bu durum karşısında İlker’in evine giderek bazı sahnelere şahit oluyoruz. Ela söylediği söz olarak “Ben hamileydim. Sen baba olamadın ama katil oldun” demesiyle oldukça heyecanlandıran gelişme yaşandı. Bu olay yaşanmasından sonra kararına sahip çıkmasından desteklenmeye de başlayacak.

Masumiyet 6.bölümde Ela hatırlamasıyla birlikte gerçekleri itiraf edecek. Bu saldırıyı söylemeye başlayacak. Bu durum sonrasında neler yaşanacak izleyiciler tarafından merak edilir oldu. Kadrosunun tecrübeli oyuncuların olması sebebiyle ekranları izleyicilere sevdirmeye devam ediyor. Her bölümde heyecanla devam ederken bu bölümde merakla beklenecek.

Masumiyet Dizisi Bu Haftaki Oyuncuları

Masumiyet dizi oyuncuları olarak Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, İlayda Alişan, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, ve Deniz Işın oyuncu kadrosuyla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Masumiyet dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay yaparken senaryosunu ele alan Sırma Yanık alıyor. Her bölümünün heyecan dolu bitmesiyle birlikte yeni haftaya iple çeken izleyici kitlesi bulunuyor.

Masumiyet Dizisi Saati Değişti mi?

Masumiyet dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Her hafta yayınlanan dizi Çarşamba akşamı saat 20.00’de yayına giriyor. Dizinin kadrosu ve hikayesi oldukça seyircileri kendine çekmeyi başarıyor. Bu durum karşısında her yeni bölümünde merak uyandıracak şekilde dizi bölümünü bitiriyor. Kadrosunun yeni hikayeleri farklı olaylara değinilmesi dizinin ne kadar başarılı olduğunu da yansıtmaya başlıyor. Bu durum ne kadar sürecek merak edilen konu arasına girmeyi de başardı.