El Kızı Dizisinin Senaryosu Değişiyor! Yapımcıdan Açıklama Geldi

El Kızı Dizisinin Senaryosu Değişiyor! Yapımcıdan Açıklama Geldi

El Kızı dizisi yeni bölümü ekrana geliyor. Pek çok kişi hikayenin değiştiğine tanıklık edecek. Fox TV'deki dizi reytingleri toparlamak için büyük bir hamle yaptı. Ezo'nun başına geleceklerle beraber dizinin hikayesindeki değişikliği hissedeceksiniz. Peki 8. bölümde neler yaşanacak?

El Kızı dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolde oynadığı dizi nefesleri kesti. Dizide yaşananları izleyenler gözlerine inanamıyor. Dizinin hikayesi adeta boyut değiştirdi. Hal böyle olunca pek çok kişi neler yaşanacak dört gözle beklemeye başladı. Son olarak Ezo'nun başına gelenler konu edilecek. Fox TV'de ekrana gelen dizide hali hazırda reyting sıkıntısı da yaşanıyor. Dizinin bu denli şaşırtıcı olaylara sahne olmasının bir diğer nedeni de bu olabilir. Peki bizleri ne gibi gelişmeler bekliyor olacak?

Ezo'nun Annesi Dönüyor

Ezo, hayatının şokunu yaşayacak ve annesinin dönüşüyle birlikte ne yapacağını şaşıracak. Her ne kadar buna sevinse de annesinin öldüğünü düşünüyordu. Bunca yıl nasıl kendisinden uzak kaldığını ve bunda neyin etkili olduğunu merak etmektedir. Ezo'yu bekleyen gelişmelerin yanı sıra Cavidan ve Harun başta olmak üzere pek çok karakteri şaşırtacak sahneler geliyor.

Reytingler Çok Düştü

El Kızı dizisinin reytingleri beklentilerin altına indi. Bu nedenle dizideki hikaye geçişleri çok daha sert olabilir. Hızlı değişikliklerle izleyicilerin dikkati çekilebilir. Böylelikle de dizinin reyting sürecini başarılı bir şekilde yönetmeye başlaması bekleniyor. Fox TV'de ekrana gelen dizide başka ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.