El Kızı Dizisinde Final Gelşimesi! Fox TV El Kızı Dizisi İçin Karar Verdi!

El Kızı Dizisinde Final Gelşimesi! Fox TV El Kızı Dizisi İçin Karar Verdi!

Fox TV'de yayınlanan El Kızı dizisinin yeni bölümü herkesi heyecanlandırdı. Dizinin final yapacağı anlaşıldı mı? Sevilen dizi neden sona eriyor? Kanaldan gelecek hamle her şeyi değiştirebilir. Diziyle ilgili yaşanan bir gelişme sonrası her şeyi daha net öğreneceğiz. İşte El Kızı hakkında bilinmeyenler...

El Kızı dizisi, bir süredir ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümleri bir öncekine kadar fazla izlenmemekte. Hal böyle olunca dizinin yavaş  yavaş finale doğru gideceği düşünülmekteydi. Ancak yaşanan gelişmeler gösteriyor ki diziyi bir süre daha ekranda göreceğiz. Peki dizi neden bu kadar az izleniyor? Başrollerinde oynayan Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın güzel performans sergilediğini söylemeliyiz. Anlaşılan o ki tek mesela ikilinin oynaması değil. Hikayenin bütününe bakıldığında izleyicilerin hoşuna gitmemişe benziyor. Bu durumun önüne geçebilmek için ne gibi bir hamle yapılacak doğrusu merak edilmekte.

El Kızı Final Yapar mı?

El Kızı dizisinin final yapma ihtimali elbette bulunuyor. Ancak Fox TV, El Kızı'nın yerine hangi projeyi koyacağı konusunda henüz net bir karar verebilmiş değil. Bu nedenle de dizi bir süre daha ekranlarda kalabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmeleri durumunda El Kızı'nın reytingleri yükselir mi göreceğiz.

Rakip Diziler Çok İzleniyor

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim ile TRT 1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizileri neredeyse tüm reytingleri ele geçirdi. Hal böyle olunca da aynı saatlerde yayınlanan diğer dizilere daha az izlenme ve reyting düşüyor. El Kızı dizisi yetkilileri bu sorunun da farkında ancak elden bir şey gelmiyor.