El Kızı Dizisi İçin Fox TV'den Final Kararı! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

El Kızı Dizisi İçin Fox TV'den Final Kararı! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

El Kızı dizisinin yeni bölümü ilgiyle takip edilse de reyting sonuçları çok düşüktü. Fox TV, El Kızı için final kararı verdi mi? Dizinin ne zaman final yapacağı merak ediliyor. Bu kadar düşük reyting elde etmesi dizinin sonunu getirecek. İşte final tarihine ilişkin çeşitli detaylar ve dizide yaşanan bazı gelişmeler...

El Kızı dizisi, ekrana geldiği günden bu yana beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Dizinin yayın hayatı boyunca düşük reytingli sonuçlar elde etmesi gözlerden kaçmadı. Şimdi ise ne zaman final yapacağı merak edilen bir yapıma dönüştü. Ancak kanaldan konuyla ilgili henüz açıklama gelmiş değil. Fox TV gibi düşük reytingli dizilere anında final kararı veren bir kanal için bu karar gecikmesi şaşırtıcı. Anlaşılan o ki diziye son bir şans daha verildi.

El Kızı Final Yapacak mı?

Dizinin final yapması şu an için beklenmiyor. Ancak başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Sevda Erginci ve Perihan Savaş'ın oynadığı dizide birkaç hafta içerisinde gelişme yaşanmalı. Aksi halde kanaldan gelecek karar belli. İzlenme oranlarının düşüklüğü ve Total reyting grubundaki ani düşüşün kanala bir katkısı yok.

Dizinin Final Tarihi

El Kızı dizisi için final tarihi de kesinleşmedi. Fakat 10 ila 13. bölüm aralarında final yapması muhtemel. Diziye verilecek şansın da birkaç hafta olduğunu buradan çıkarım yaparak anlıyoruz. Fox TV'nin yılbaşından önce farklı yapımlara şans verme ihtimali de bulunmakta. Haliyle El Kızı'na tanınan süre her geçen gün azalıyor.