El Kızı Adlı Dizinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu! Dram Türündeki Dizinin Konusu Ortaya Çıktı

El Kızı Adlı Dizinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu! Dram Türündeki Dizinin Konusu Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Sevda Erginci 2012 yılında Veda dizisinde Lamia karakterine hayat verdi. Oyuncu Veda isimli dizide sergiledi performansı ile setlere ilk adımını attı. Karagül dizisinde Ayşe karakteri ile Erginci dram dizisinde iyi performans sergiledi.

Dram dizilerinin ardından komedi gençlik dizilerine geçen Sevda Erginci, Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide boy gösterdi. Ardından Ver Elini Aşk isimli romantik komedi türündeki dizide rol aldı. Oyuncunun tüm projelerinde dram tercih etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Yetenekli oyuncu Sevda Erginci 2017 yılında Ver Elini Aşk isimli romantik komedi dizisinde çok iyi bir performans çıkardı.

Ardından oyuncu projeleri değerlendirirken hep dram hikayelerine yöneldi. Bunun dışında Yasak Elma dizisinde Zeynep Yılmaz olarak başrolde yer aldı. 2018 ve 2019 yıllarında çok iyi bir çıkış yakalayan yetenekli oyuncu Sevda Erginci 2019 yılında Sevgili Geçmiş dizisinde İpek karakterini hayat verdi. Bunların ardından 2021 ve 2022 sezonunda dram yapımı olarak öne çıkan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakterine hayat vererek izleyici karşısına çıktı.

Diziye dair detaylar belli oldu

Diziye dair detaylar belli oldu. Yetenekli oyuncu Sevda Erginci 2017 yılında hep dram projelerine yöneldi. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncunun 2021 ve 2022 sezonunda da dram tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan El Kızı isimli dizide başrolde yer alacak. Dizi teklifini kabul eden Sevda Erginci set çekimi için Muğla’ya gidecek.

Dizinin ay sonunda Muğla'da başlaması bekleniyor. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan El Kızı isimli dizi küçük yaşta öksüz kalan Ezo isimli karakterin hikayesini anlatacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ardından tatil arası veren oyuncu yeni imajı ile de çok şaşırttı. Güzel oyuncu Sevda Erginci Yeni imajı dışında saçlarını değiştirerek, fit vücuduyla da hayranlarından tam not aldı.