Ekranların Sevilen 3 Dizisi İstenilen Performansı Veremedi! Reytingleri Hüsrana Uğrattı!

Ekranların Sevilen 3 Dizisi İstenilen Performansı Veremedi! Reytingleri Hüsrana Uğrattı!

Kıyasıya bir yarış içinde olan diziler bu hafta istenilen performansı sergileyemeyerek reytinglerde hüsrana uğradı. Masumiyet Dizisi Sıralamaya Girdi mi? Sadakatsiz Dizisi Sıralamaya Girdi mi? Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Sıralamaya Girdi mi?

10 Mart 2021 tarihine ait gelen reyting sonuçları Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumiyet dizisini hüsrana uğrattı. Kanal D'nin iddialı dizisi Sadakatsiz de rakibi karşısında pek direnemedi.

Masumiyet Dizisi Sıralamaya Girdi mi?

Başrollerinde ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ve ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile Deniz Çakır gibi oyuncuların olduğu Masumiyet 3. bölümü ile dün akşam resmen hüsrana uğradı. Geçtiğimiz iki haftada ilk 10'a girmeyi başaran Masumiyet dizisi, dün akşam yayınlanan bölümü ile ilk 10 sıralamasına giremedi.

Sadakatsiz Dizisi Sıralamaya Girdi mi?

Diziye yeni denilebilecek bir süre içerisinde katılan Sinan ile birlikte bir açılışa katılan Asya'nın yeni ilişki haberi basına yansıyarak bütün şehre yayıldığı Sadakatsiz'in son bölümü de reytinglerde bir artış gösteremedi. Zirveye uzun bir süredir yerleşemeyen dizi, bulunduğu yeri korumayı bildi.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Sıralamaya Girdi mi?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de işler pek iyi gitmiyor. Son zamanlarda diziden ayrılan sevilen karakterler dizi reytinginin dibe vurmasına sebep oldu. Zirvenin uzağında kalan dizi haftalardır bir varlık gösteremedi.

10.03.2021 Çarşamba Dizilerin Reyting Sıralaması!

1 - Kuruluş Osman (ATV)

2 - Sadakatsiz (Kanal D)

3 - Esra Erol'da (ATV)

4- Müge Anlı ile Tatlı Sert (ATV)

5 - Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

6 - Sadakatsiz Özet (Kanal D)

7 - Kuruluş Osman Özet (ATV)

8 - Ana Haber (ATV)

9 - Miraç Kandili (TRT 1)

10 - Doğduğun Ev Kaderindir (TV8)