EDHO'nun Başrol Oyuncusu ATV ile Anlaştığını Duyurdu! EDHO Ne Zaman Başlıyor..

EDHO'nun Başrol Oyuncusu ATV ile Anlaştığını Duyurdu! EDHO Ne Zaman Başlıyor..

ATV'deki yayın hayatı sonlanan EDHO dizisine dair pek çok iddia gündemdeydi. Dizinin geri döneceği belirtildi ancak Oktay Kaynarca farklı bir projeye hazırlanıyor. ATV ile anlaşan Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı belli oldu mu? İşte merakla beklenen diziye dair çeşitli gelişmeler...

Oktay Kaynarca, EDHO dizisi sona erdiğinde yaptığı veda açıklaması ile seyircileri şaşırtmıştı. Daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geri döneceği iddialarına da yanıt vererek böyle bir şeyin mümkün olmadığını savundu. Şimdilerde yeni bir projeye katılacağı konuşuluyor. Başarılı oyuncunun hangi dizide yer alacağı çok merak edildi. Pek çok kişi EDHO'ya döneceğini düşünse de gerçekler çok daha farklı.

Oktay Kaynarca Yeni Dizide Oynayacak!

Oktay Kaynarca'nın yer alacağı proje çok merak edildi. ATV ile anlaştığı belirtiliyor. Ünlü oyuncunun kanaldan haber beklediği ve en kısa sürede yeni rolüne hazırlanacağı iddia edildi. Dolayısıyla EDHO dizisi defteri de kapanmış oldu. Pek çok kişi aylar sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geri başlayacağını iddia ediyordu. Ancak bu iddialar doğru çıkmadı.

Yeni Dizinin Adı Ne Olacak?

ATV'nin yeni projesi için diziye nasıl bir isim verilecek bilinmiyor. Pek çok kişi bu haberi beklemekte. Ancak kesinleşmiş bir proje olduğunda sizlere haber vereceğiz. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın oynayacağı yapımla ilgili çok fazla iddia bulunmakta. En kısa sürede kesinleşmesi umuduyla şimdilik beklemeye devam ediyoruz.