EDHO'dan Ayrılıp Bir Zamanlar Çukurova'ya Katılan Oyuncu Kim? ATV Açıkladı

EDHO'dan Ayrılıp Bir Zamanlar Çukurova'ya Katılan Oyuncu Kim? ATV Açıkladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan oyuncu yeni dizisiyle anlaşma sağladı. Bir Zamanlar Çukurova'da kimin oynayacağı merak ediliyor. Diziye hangi oyuncu katıldı? ATV dizileri arasında oyuncu transferi gerçekleşmiş vaziyette. İşte izleyicileri heyecanlandıran o gelişme...

EDHO dizisi, artık yayın hayatına devam etmeyecek. Bu konuda pek çok kişinin açıklaması aynı yönde. ATV'deki dizinin bir daha yayınlanmayacağı haberinin ardından dizinin eski oyuncusu harekete geçti. Oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisine transfer olacağı iddia ediliyor. Peki ATV'nin sevilen dizisinde oynayacak oyuncu kim? Merakla yanıtlanması beklenen bu soru kısa süre içerisinde yanıt buldu. İddialar doğrultusunda diziye katılacak oyuncudan bahsedeceğiz.

Ozan Akbaba Yeni Dizisinde!

Ozan Akbaba'nın bir süredir EDHO'dan ayrılacağı ve yeni bir dizide oynayacağı konuşuluyordu. Dizide İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yeni bir proje ile anlaştığı belirtildi. Bir Zamanlar Çukurova'da oynaması dizi açısından iyi olacaktır. Çünkü son zamanlarda oyuncu kadrosunun genişletilmesine büyük ihtiyaç duyuluyor.

Hangi Karakteri Canlandıracak?

Ozan Akbaba'nın hayat vereceği karaktere dahil bir bilgi verilmedi. İbrahim Çelikkol ile aynı dizide oynaması oyuncuları sevindirdi. Her iki ismin de başarılı bulunduğu biliniyor. Dolayısıyla son haftalarda yaşanan ayrılıkların yerine bu isimleri dizide izlemek çok daha iyi olacaktır.