EDHO'da Tipi'nin Ölümü Diziye Yaradı! Reytinglerde Rakiplerine Fark Atmayı Başardı!

EDHO'da Tipi'nin Ölümü Diziye Yaradı! Reytinglerde Rakiplerine Fark Atmayı Başardı!

EDHO'yu izleyenler oldukça duygusal anlar yaşandı. Tipi karakterini canlandıran Savaş Özdemir diziden ayrıldı. Tipi'nin öldürülmesi büyük ses getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytingte birinci oldu. Masumlar Apartmanı'nı geçmeyi başardı.

EDHO dizisini yakından takip edenleri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Bir süredir rakipleriyle reyting savaşı veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yüzü güldü. Dizide önemli bir karakterin ölümü işlendi. Tipi'nin diziye vedası oldukça duygusaldı. Çakırbeyli ailesinin tüm müdahalesine rağmen Tipi vurularak öldürüldü. Peki EDHO dizisi neden bu kadar çok izlendi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaşananlar...

Savaş Özdemir EDHO'dan Ayrıldı!

Savaş Özdemir'in hayat verdiği Tipi karakteri öldü. Savaş Özdemir de EDHO dizisinden ayrılmış oldu. Ancak Savaş Özdemir'i severek izleyenler bu acıklı sahneyi kendi gözleriyle görmek için ekran karşısına geçmişti. Büyük olayın nasıl yaşandığını izlerken de reytinglerin artmasını sağladılar. EDHO dizisinde adeta rekor sayılacak bir yükseliş söz konusuydu. Rakip dizileri reyting sıralamasında geçtiler. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kaçıncı oldu?

EDHO Reytinglerde Masumlar Apartmanı'nı Geçti!

ATV'de yayınlanan EDHO dizisinin Total reyting grubunda birinci olduğu açıklandı. Elde edilen bu zaferle beraber Masumlar Apartmanı da yükselişini sürdürdü. AB ve ABC1 gruplarında birinci olarak EDHO'ya gözdağı verdi. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin en iddialı olduğu Total reyting kategorisinde zirveyi kimseye kaptırmaması dikkat çekti. Sonuç itibariyle dizi yıllardır en çok bu kategoride mücadele ediyor. Her ne kadar yakın zamanda final yapacağı iddia edilse de yeni bölümlerinden ve senaryolarından ödün vermiyor. Bu da dizinin ne kadar kaliteli bir yapım ortaya koyduğunu göstermekte.

Tipi Diziye Geri Dönecek mi?

Tipi'nin EDHO'ya geri dönmesi beklenmiyor. Öldürüldüğü andan itibaren diziden ayrıldığı resmileşmiş oldu. Çünkü farklı bir durumun yaşanması senaryonun doğasına aykırı olur. Tipi karakterinin ölümünü öğrenecek Çakırbeyli ailesinin sert bir karşılık vereceği belirtiliyor. En son mekan basmışlardı ancak bu yeterli olmadı. Bu sefer çok daha etkili bir saldırı yapma gayreti içerisine girecekler. EDHO dizisinin yeni bölümü ATV kanalında yayınlanacak.