EDHO'da Hızır Çakırbeyli Kurtuluyor Ama Başrol Oyuncusu Ölecek! EDHO'dan Hangi Oyuncu Ayrılacak?

EDHO'da Hızır Çakırbeyli Kurtuluyor Ama Başrol Oyuncusu Ölecek! EDHO'dan Hangi Oyuncu Ayrılacak?

EDHO dizisi yine bildiğiniz gibi heyecan dolu şekilde geçiyor. Hızır Çakırbeyli'nin son anda ölümden döndüğü dizide bir karakter hayatını kaybedecek. Bu da diziden yeni birinin ayrılacağını gösteriyor. EDHO'dan hangi oyuncu ayrılacak?

EDHO dizisinde Ceylan'ın ölümünden sonra Hızır Çakırbeyli'nin intikam için hızlı bir şekilde hareket etmesi izleyicileri heyecanlandırmıştı. Başarılı karakterin neredeyse her bölüm birinin ölümüne neden olması dizinin gidişatını hızlandırdı. Sezon finaline az bir zaman kala dizide yaşanan bazı olaylar dikkat çekiyor. Özellikle de ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Hızır Çakırbeyli, dizinin en önemli dinamiklerinden biri. ATV'nin sevilen dizisinde yeni bir oyuncu ayrılığı daha gündeme gelecek. Bu sefer kimin ayrılacağı merak ediliyor.

EDHO'da Bahar Diziden Ayrılıyor!

Hızır Çakırbeyli'nin uğradığı saldırı sonrasında tam da vurulmak üzereyken Bahar'ın kendisini siper etmesi fragmanın en dikkat çeken anlarından biriydi. Hızır Çakırbeyli, ölümden ucu ucuna Bahar'ın kendini feda etmesi sayesinde kurtuldu. Dizinin bu sahnesinden sonra Bahar karakterinin ölmesi bekleniyor. 

Kendini Siper Etti, Çakırbeyli'yi Kurtardı!

Hızır Çakırbeyli'nin hayatta olması en çok Bahar'ın sayesinde mümkün hale geldi. Başarılı oyuncu Pelin Akil'in canlandırdığı Bahar karakteri, EDHO'nun yeni bölümünde diziye veda edecek. Kendini siper ederek Çakırbeyli'yi kurtarması büyük ilgi göreceğe benziyor. Çünkü böylesine güzel ve duygusal bir veda EDHO dizisi izleyicilerinin beğenisiyle karşılaşacak. 

Pelin Akil Diziden Neden Ayrılıyor?

Pelin Akil'in diziden ayrılma nedeni tamamen senaryo ile ilişkili. Oyuncunun yeni bir proje sebebi ile değil EDHO dizisindeki senaryodan ötürü yapımdan ayrılacağı konuşuluyor. Ancak önümüzdeki günlerde oyuncuyu farklı dizi ve sinema projelerinde de görebiliriz. Bu durum şu an için belirsizliğini korumakta.

EDHO Sezon Finali Yapacak mı?

EDHO dizisinin reyting durumu oldukça iyi. Bu da dizinin final yerine yalnızca sezon finali yapacağını doğruluyor. Uzun süredir yayın hayatına devam eden dizinin adeta efsaneleşmesi an meselesi haline geldi. Sevilerek izleniyor ve izleyiciler dizinin gidişatından oldukça memnun. Ani bir şekilde finale gitme ihtimali de neredeyse sıfır. Bu yüzden Oktay Kaynarca'nın oynadığı diziler aradan kaç sene geçerse geçsin daima hatırlanıyor. Kurtlar Vadisi ve Adanalı dizileri en büyük örneklerden biri. Başarılı oyuncunun EDHO'da yer aldığı müddetçe dizinin reytinglerini daima yukarıya taşıyacağı düşünülüyor.