EDHO Yapımcısı Açıkladı! EDHO Çekimlerine Yeniden Başlatıyor..

EDHO Yapımcısı Açıkladı! EDHO Çekimlerine Yeniden Başlatıyor..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü herkesi hayretlere düşürdü. ATV'de ekrana gelen ancak sonradan final yapan dizi için izleyiciler harekete geçti. ATV ve yapımcı şirket barıştı mı? Oktay Kaynarca dizi için neler söylüyor? İşte EDHO'ya dair bilinmeyenler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaşanan gelişmeler izleyicileri hayrete düşürmüştü. Şimdi görülen o ki bir kez daha şaşırtıcı gelişmeler meydana gelebilir. Çünkü ortaya öyle bir iddia atıldı ki EDHO dizisinin geri başlayacağı belirtiliyor. Oyuncu kadrosu ile anlaşılmasının yanı sıra yapımcı ve ATV arasındaki buzların eridiğine yönelik söylentiler vardı.

Oktay Kaynarca Bitti Demişti

Oktay Kaynarca'nın yaptığı açıklamaya göre EDHO dizisi bitmişti. Üstelik geri de başlamayacaktı. Oyuncuların sözleşmeleri feshedildi ve ünlü isimler farklı projelerde oynamaya başladı bile. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra dizinin devam etmesi bu saatten sonra çok zor gibi gözüküyor.

EDHO Tekrar mı Çekilecek?

EDHO dizisinin resmi hesapları konuya dair bir açıklama yapmadı. Tüm sosyal medya hesaplarında böyle bir ifadeden bahsedilmiyor. Hal böyle olunca haberin asılsız olduğu düşünülmeye başlandı. ATV dizisinin tekrar çekilmesi demek yeni bir dönemin başlaması anlamına geliyor. Oysa ki bu iddiaların gerçekliğine dair en ufak ipucu olmadı. Oktay Kaynarca'nın söyledikleri büyük ihtimalle doğru çıkacak. Üstelik ATV ve Oktay Kaynarca'nın çok daha farklı projeleri olacak. Bunların en başında film gelirken bir yandan da dizi çekimleri için uygun ortam kollanıyor.