EDHO Ozan Akbaba'nın Yeni Dizisi Açıklandı! İlyas Çakırbeyli Neden Ayrıldı Belli Oldu!

EDHO Ozan Akbaba'nın Yeni Dizisi Açıklandı! İlyas Çakırbeyli Neden Ayrıldı Belli Oldu!

EDHO'da Ozan Akbaba ayrılığı yaşanıyor. Başarılı oyuncunu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda edeceği öğrenildi. İlyas Çakırbeyli'nin son zamanlarda ekranlara veda edeceği yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. ATV dizisi EDHO'dan ayrılacak mı? Oyuncunun yeni dizisi belli oldu.

İlyas Çakırbeyli karakteri, yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer almayabilir. Çünkü ATV dizisindeki rolü yerine  farklı bir yapımda oynayacağı vurgulanıyor. Ünlü oyuncunun her şey yolunda giderken apar topar ayrılmasına karşılık izleyiciler çok üzüldü. Özellikle de 7. sezon için hazırlıklar sürerken oyuncu ile ilgili ayrılık haberi gelince nedeni çok merak edildi. Ozan Akbaba'nın EXXEN platformuna geçiş yapması beklenmiyordu.

Ozan Akbaba Neden Ayrıldı?

Ozan Akbaba'nın başrol teklifi alması nedeniyle Kovala dizisinde oynayacağı ortaya çıktı. EXXEN'de yayınlanacak bu dizi için hazırlıkların neredeyse tamamlandığı belirtiliyor. Aynı anda iki dizide oynayabilir mi bilinmemekte. Bu nedenle bekleyiş sürüyor. Ünlü oyuncunun sosyal medyadan bir açıklama yapmaması da dikkat çekti.

EDHO 26 Ekim'de Başlayacak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 26 Ekim'de ekrana geleceği belirtiliyor. Dizi yayın hayatına başlarken Ozan Akbaba'yı görecek miyiz ortaya çıkacak. Yüksek ihtimalle dizi içerisinde birkaç bölüm yer aldıktan sonra ani bir şekilde İlyas karakterine veda edebiliriz. Aksi bir durumun yaşanması da mümkün.