EDHO Oyuncusunun Çektiği Yeni Film Netflix'te Yayınlandı! Anka Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu..

EDHO Oyuncusunun Çektiği Yeni Film Netflix'te Yayınlandı! Anka Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldıktan sonra Netflix film projesine katılan ünlü oyuncu, filmi ile gündeme geldi. Film çekimleri bitti ve sonunda yayınlandı. EDHO'dan hangi oyuncu filmde oynadı? İşte Anka filmi oyuncu kadrosu ve hikayesine dair detaylar haberimizde...

EDHO'da 6 sezon boyunca sergilediği performans ile adından söz ettiren Ozan Akbaba, Netflix için bir filmde başrol oynamıştı. Anka filmi çekimleri tamamlanmış ve zaman vizyona gireceği merak ediliyordu. An itibarıyla filmin yayınlandığı ortaya çıktı. Peki Anka filminde kimler oynuyor? Filmin konusu ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Anka Filmi Oyuncuları

Dikkatleri üzerine çeken Anka filminde Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın, Atilla Şendil, Engin Hepileri ve Serdar Orçin oynamakta. Hikayesi ile de aynı performansa sahip olacağı tahmin ediliyor. Dolayısıyla filmi çıkar çıkmaz izleyenler görüşlerini olumlu yönde paylaştı.

Anka Film Konusu Nedir?

Anka filminin konusu Murat karakterine odaklanarak başlıyor. Hikayede ailesini kaybetmiş olan Murat'ın başından geçenler konu edilecek. Dolayısıyla filmde başrol oynayan Ozan Akbaba'nın canlandıracağı karakterle ilgili bazı detaylara yer verildi. Bakalım film gerçekten de beklentileri karşılayabilecek mi?