EDHO Oyuncusunun Beklenen Yeni Dizisi Belli Oldu! EDHO Oyuncusu Artık O Dizide Yer Alacak!

EDHO Oyuncusunun Beklenen Yeni Dizisi Belli Oldu! EDHO Oyuncusu Artık O Dizide Yer Alacak!

ATV'de yayınlanan EDHO'nun bitmesiyle kendine başka bir dizi bulan Levent Ülgen, hayranlarını şaşırttı. Ünlü oyuncunun hangi dizide oynayacağı ortaya çıktı. Levent Ülgen'in yeni dizisinin adı nedir? Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu. İşte Disney Plus dizisi ile ilgili bilinmeyenler...

Levent Ülgen, yeni bir dizide oynayacağı haberini duyurdu. Başarılı oyuncu en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alacaktı. Ancak 200. bölümün ekrana gelmemesiyle beraber diziden ayrıldığı öğrenildi. Oyuncu kadrosu dağıtıldı ve herkes farklı yapımlara doğru yöneldi. Levent Ülgen de sırf bu yüzden başka bir diziye katıldı. Ünlü oyuncu Disney Plus'ta yayınlanacak bir yapımda yer alacak. Dizinin ilk sezon çekimleri sürüyor.

Kaçış Dizisinde Oynayacak

Levent Ülgen, Disney Plus dizisi olan Kaçış'ta yerini aldı. Ünlü oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı merak edilse de şu an için resmi bir bilgi paylaşılmadı. Ayrıca oyuncu kadrosuna dair önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin aksiyon ve macera dolu olacağı belirtildi. Böylelikle dijital içerik platformu üyeliği olan kişiler diziyi izleyebilecek.

Kaçış Oyuncu Kadrosu

Kaçış dizisinin birinci sezon oyuncu kadrosunda Onur Bay, Adem Yılmaz, Sezgin Uzun Bekiroğlu, Aziz Çapkurt, Aras Aydın, Serkan Genç ve Leyla Tanlar bulunuyor. Son olarak Levent Ülgen de katılınca dizinin verdiği imaj bambaşka bir hal aldı. Bakalım merak edilen yapımla ilgili ne tür gelişmeler yaşanacak.