EDHO Oyuncusu Yeni Dizisini Açıklandı! ATV'deki Projeye Dahil Olacak!

EDHO Oyuncusu Yeni Dizisini Açıklandı! ATV'deki Projeye Dahil Olacak!

EDHO dizisi finalinden sonra Yunus Emre Yıldırımer yeni dizisine katıldı. Peki ünlü oyuncu hangi dizide oynayacak? Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Yıldırımer de başrolde yerini aldı. Oktay Kaynarca aynı diziye katılacak mı merak edildi. İşte yeni proje ile ilgili bilinmeyenler...

Yunus Emre Yıldırımer, EDHO'nun kilit oyuncuları arasındaydı. Kanal ve yapımcı şirket arasında yaşanan sıkıntıdan sonra gözler oyuncu kadrosuna çevrilmişti. Dizinin ekrana gelmeyeceği haberiyle birlikte pek çok kişi ne yapacağını bilemedi. Oyuncular, yeni projelere doğru yönelmeye başladı. Şimdi ise birkaç ismin farklı projede yer alacağı haberi geldi. Yunus Emre Yıldırımer ise, ATV'nin yeni dizisinde oynayacak.

Yunus Emre Yıldırımer Hangi Dizide?

Ünlü oyuncunun yer alacağı dizi için bir isim belirtilmedi. Cast çalışmaları devam ediyor ve oyuncu kadrosu baştan aşağı yaratılıyor. Tüm hazırlıklar tamamlandığında sizler de detaylı bilgi elde edebileceksiniz. Oyuncunun başrolde oynayacağını söyleyelim. Onun haricinde yapımcı şirket Koliba Film ile çalışılacak.

ATV Ekranlarında Olacak!

Yunus Emre Yıldırımer'in yeni projesi de ATV'de yayınlanacak. Böylelikle ünlü isim, tıpkı Okta Kaynarca gibi ATV'yi tercih etmiş oldu. Kanalla olan samimiyeti nedeniyle de bu diziye katılmış olabilir. Her hâlükârda dizi için önemli bir oyuncuyu izliyor olacağız. Yayın tarihi hakkında da kesin bilgi verilmedi. En kısa sürede öğreneceğimizi belirtelim.