EDHO Oyuncusu Oktay Kaynarca O İsimlerden Şikayetçi Oldu! Oktay Kaynarca Açıkladı: Oyuncularına Saldırı Yapıldı!

EDHO Oyuncusu Oktay Kaynarca O İsimlerden Şikayetçi Oldu! Oktay Kaynarca Açıkladı: Oyuncularına Saldırı Yapıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları ve set ekibine kaldıkları otelde tehditler savuran 8 sanığın davasında ifadeler verildi. Alınan bilgiler neticesinde sanıkların odanın kapısının tekmeleyerek girmeye çalıştığına dair iddialar gündeme geldi. İşte haberin Tüm detayları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'nın 2 sanığın kendisine ve arkadaşlarına tehdit ve hakaretler savurduğunu söyleyerek şikayetçi olduğunu ortaya çıktı. Anadolu 45. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Can Cem İyidoğan katıldı. Müştekinin avukatı Betül Ayfer Şeker oldu. Bunun dışında Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Burçak Çataklı, Bercin Aydoğan, Tevfik Erman Kutlu ve Gülcan Sarı ifadesini verdi.

Oktay Kaynarca, şiddet anını anlattı

İfadesi alınan Oktay Kaynarca’nın olayı gönü dizi çekimi için dizi ekibi ile aynı otelde bulunduğunu belirttiği biliniyor. Başta lobi kısmında olduğunu söyleyen yetenekli oyuncu yukarı katta arkadaşlarının yardım çığlıkları üzerine üst kata çıktığını dile getirdi. Ardında Arif ve Şiar isimli şahısların alkollü oldukları için hakaret ve tehdit savunduklarına duyduğunu söyleyen Oktay Kaynarca yukarı çıktıktan sonra bu eylemleri kendisine karşı sürdürüldüğünü de ifade etti. İlk etapta temkinli davranıp olayı yetiştirmeye çalıştığını söyleyen Oktay Kaynarca sakinlik yakaladıktan sonra aşağı indiğini söyledi.

Duruşma ileri tarihe ertelendi

İki kişinin aşağıya indiğini ve eylemlerini de orada devam ettiğini söyleyen Oktay Kaynarca ismini zikrettiği iki kişinin kendisi ve arkadaşlarını tehdit edip hakaret ettiğini sözlerine ekledi. Bu şahısların söylediğin sözleri ayrıntılı olarak hatırlamadığını söyleyen Oktay Kaynarca karşı tarafa herhangi hakaret ve tehdide olmadığını sadece polisin geldiğinde bir takım beyana olduğunu ve sanıklardan şikayetçi olduğunu aksetti. Oktay Kaynarca dışında Yunus Emre Yıldırımer, Burçak Çataklı, Tevfik Erman Kutlu, Burcin Aydoğan ve Gülçin Sarı da sanıklardan şikayetçi olduklarını dile getirdi. Otelin işletmecisi Abdullah Sürer ise bazı otel misafirlerinin dizi oyuncularına karşı saldırıda bulunduğunu belirtti. Fakat o esnada kimin kime ne şekilde davrandığını görmediğini söyleyen Abdullah Sürer, olayların aşağı katta devam ettiğini ve ortamın kalabalık olduğunu sözlerine ekledi. Eksikliklerin olması durumunda mahkemenin duruşmayı ileri tarih atıldığı ortaya çıktı.