EDHO Oyuncusu Daha Fazla Dayanamadı Mahkum Dizisine Katıldı!

EDHO Oyuncusu Daha Fazla Dayanamadı Mahkum Dizisine Katıldı!

Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisine öyle bir isim katıldı ki EDHO hayranları Mahkum izleyecek. ATV'deki EDHO'dan sonra yeni dizisinde oynamaya başladı. Peki hangi oyuncu artık Mahkum'da? Başrolde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi isimlerin oynadığı dizide Oktay Kaynarca'nın arkadaşı da oynayacak...

Mahkum dizisi, son dönemde adından söz ettiren yapımlar arasında yer alıyor. Fox TV'de ekrana gelen bu diziye bir oyuncu daha dahil oldu. Öyle bir isim geldi ki ATV'de EDHO izleyenler bile bu diziyi izlemeye başlayacak. Oktay Kaynarca'nın yakından tanıdığı ünlü oyuncu, Çakırbeyli ailesine oldukça yakın bir karakteri canlandırıyordu. Şimdi ise Fox TV'ye transfer oldu ve bambaşka bir maceraya adım attı.

Hakan Kırsak Mahkum'da!

Hakan Kırsak'ın Mahkum dizisinde oynayacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Dizide öyle isimler oynuyor ki Hakan Kırsak'ın da onlarla birlikte harika işlere imza atacağı düşünülmekte. Böylelikle oyuncunun popülerliği daha da artacağa benziyor.

Çakırbeyli'nin Eniştesiydi

Çakırbeyli ailesinin eniştesi olarak dizide rol alan Hakan Kırsak, bu hamlesiyle birlikte EDHO'nun popüler oyuncularından bir haline geldi. Başarılı ismin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra oyunculuk kariyerine tam gaz devam ettiğini söyleyebiliriz. Mahkum dizisinin yeni bölümünde Hakan Kırsak'ı hangi karakter ile göreceğiz doğrusu büyük merak konusu haline geldi.