EDHO Oyuncusu Ben Bu Cihana Sığmazam'a Katıldı!

EDHO Oyuncusu Ben Bu Cihana Sığmazam'a Katıldı!

Ben Bu Cihana Sığmazam'a katılan ünlü oyuncu hakkında çeşitli ifadelere yer verildi. EDHO dizisinde de oynamış olduğu için dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla kendisiyle ilgili çeşitli ifadeler de yanıt bulacak. Hangi oyuncu ATV dizisinde başrol oynamaya karar verdi?

ATV'de yayınlanmış olan EDHO'da bir süre oynayan ünlü oyuncu, artık yine aynı kanalda ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam ile farkını ortaya koyacak. Oyuncu hakkında güncel bilgiler verildi. Kendisinin hangi karakteri canlandıracağını da biliyoruz. Dolayısıyla gelinen noktada ünlü isimle ilgili çeşitli ifadeler tek tek yanıt bulacak.

Hangi Oyuncu Diziye Katıldı?

EDHO ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinde de oynamış sayılı isimleren biri olacak Engin Benli, yeni dizisindeki yerini aldı. Engin Benli'nin hangi karakteri canlandıracağı konusunda çok fazla soru soruluyordu. Bu soru da yanıt buldu. Tatavlalı karakteri ile oyuncunun karşımıza çıkacağını belirtelim. Dolayısıyla kendisinin en son oynadığı dizi ile benzerlik taşıyacak bir karaktere mi hayat vereceği merak ediliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm Özeti

Emniyet sorgusundan ustalıkla çıkan Cezayir'i evde yeni problemler bekler. Leyla da Firuze de Cezayir'i zor durumda bırakacak kararlar alır. Firuze, Cezayir'in sorgudan dönüşünü beklemeden kendi evine gider. Fakat Suna bu arada Firuze'nin hamile olduğunu öğrenir ve babasına gönül koyar. Cezayir Suna'nın gönlünü almak için kızına beklenmedik bir sürpriz yapar.

Sabit'in adamları büyük bir transfere hazırlanırken Orhan bu transferi Dumrul'a haber verir. Cezayir, Orhan'a güvenmemekten yanadır. Cezayir, Sabit'in işlerine taş koyar ve Sabit'i kızdırır. Sabit, intikam almak için hain bir yol izler ve Cezayir'i en yakın arkadaşıyla tehdit etmeye, kendisinden alınanları kaba kuvvetle almaya karar verir. Firuze ve Leyla, Cezayir'e net kararlar alarak gider. İkisi de Cezayir'in hem sevgisini ölçmek hem de kendi bağımsızlıklarına bir adım daha yaklaşmak için Cezayir'in önüne boşanma evraklarını koyar.