EDHO Oyuncusu Bahsat Barbaroslar'a Transfer Oldu! TRT ve Yapımcı Açıkladı

EDHO Oyuncusu Bahsat Barbaroslar'a Transfer Oldu! TRT ve Yapımcı Açıkladı

Barbaroslar dizisine katıldığı açıklanan oyuncuyla ilgili şaşırtıcı gerçek ortaya çıktı. Ünlü ismin kısa süre önce EDHO kadrosunda olduğu belirtildi. Ancak dizi sona erdikten sonra Barbaroslar ile anlaştığı öğrenildi. Peki EDHO'dan Barbaroslar'a geçen oyuncunun adı nedir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki gelişmeler dikkat çekiyor. ATV ile yapımcı şirketin anlaşamaması seyircileri üzmüştü. Yıllardır yayınlanan ve reytinglerde önemli bir yerde olan dizinin artık ekrana gelmeyeceği haberi paylaşıldı. Bu gelişmeden sonra oyuncuların farklı projelerle anlaştığını da görüyoruz. Barbaroslar'a katılan EDHO oyuncusu şok etti. Emir Benderlioğlu'nun yeni dizisinde hangi karaktere hayat verdiğini de öğrendik. Barbaroslar, önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

Emir Benderlioğlu Yeni Dizide!

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi, bu sezon yayın hayatına başladı. Dizinin gidişatı başarılı bulunuyor. Haliyle reytingleri yükselen diziye geçen oyuncu da kariyerinin basamaklarını hızlı şekilde çıkmayı sürdürmekte. Bu sefer oynayacağı dizide bambaşka bir karakter ile karşımıza çıkacak.

Dizide Piri Reis Olacak

Barbaroslar dizisinin yeni bölümünde Emir Benderlioğlu'nu Piri Reis olarak göreceğiz. Bu gelişme dahi ünlü isim hakkında bazı bilgiler veriyor. Piri Reis karakterini tarihten az çok bilmekteyiz. Barbaroslar dizisindeki bu gelişme olumlu karşılandı. Önümüzdeki haftalarda oyuncunun daha fazla ön plana çıkması bekleniyor. TRT 1 dizisindeki son gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.