EDHO Oyuncularından ToPLU Açıklama Geldi! EDHO'nun Kaderini Değiştirecek Açıklamalar..

EDHO Oyuncularından ToPLU Açıklama Geldi! EDHO'nun Kaderini Değiştirecek Açıklamalar..

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında yeni bir karar gündeme geldi. İlk etapta dizinin final yapacağına dair açıklama yapılmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ise kısa bir süre önce diziden ayrıldığını duyurdu. İşte haberin tüm detayları...

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kıyametler koptu. Dizinin ekranlara gelmesi beklenirken izleyiciler Baba Parası isimli film ile karşı karşıya kaldı. Şimdi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hakkında yeni bir açıklama yapıldı.

Ceren Benderlioğlu’ndan açıklama gecikmedi

200. bölüm çekimlerinin tamamlanmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekranlara gelmedi. Bu durum ile birlikte dizinin oyuncusu Ceren Benderlioğlu açıklama yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakteri ile ekranlara gelen Ceren Benderlioğlu tören sonrasında gazetecilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Ünlü oyuncunun açıklamaları herkesi şaşkına çevirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tamamen yayından kalktı mı?

Ceren Benderlioğlu açıklama mercilerinin kendileri olmadığını dile getirdi. Başından sonuna kadar ekip çalışması içerisinde ilerlediklerini söyleyen yetenekli oyuncu senaryodan çayı getirene kadar hepsinin büyük emekler verdiğini de aktardı. Hayatlarında güzel şeyler olacağını söyleyen Ceren Benderlioğlu dışında eşi Emir Benderlioğlu da dizi hakkında konuştu. Emir Benderlioğlu bu konuda hiçbir bilgisi olmadığını açıklama yapacak kadar bilgisi olmadığını dile getirdi. Bu açıklamaların ardından dizinin tamamen ekranlardan kopuk kopmadı da merak ediliyor.