EDHO Oyuncuları Şokta! Benim Hayatım Dizisi Final Yapma Kararı Aldı

EDHO Oyuncuları Şokta! Benim Hayatım Dizisi Final Yapma Kararı Aldı

Star TV'nin yeni dizilerinden Benim Hayatım hakkında bazı gelişmeler meydana geldi. Dizinin final yapması bekleniyor. Peki dizi ne zaman final yapacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusunun da dizide oynadığı açıklanmıştı. Reytingleri hızlı şekilde düştü ve Total reytinglerde 20. sırayı dahi göremedi. İşte dizinin finaline dair çeşitli gelişmeler...

Benim Hayatım, Star TV'de ekrana gelen ve henüz yeni başlamış bir dizi. Ancak Star TV'de yayınlanan dizilerin hızlı şekilde final yapması gibi bir gerçek var. Bir şekilde dizilerin reyting elde edemediği görülüyor. Bu da kanalı zor duruma sokmakla beraber dizilerin erken final yapmasına neden olmakta.

EDHO Oyuncuları da Oynuyordu

EDHO oyuncularının da eksik kalmadığı bu dizide büyük gelişmeler yaşanmıştı. Aslında bakarsanız dizinin oyuncu kadrosunda çok sağlam isimler yer almaktaydı. EDHO'da Tipi'ye hayat vermiş olan Savaş Özdemir dahi bu dizide oynamakta. Diğer başrol oyuncuları ise Berfu Nilsu Aktaş ve Genco Özak'tı. Pazar günleri yayınlanan dizinin reytingleri düşük gelince Perşembe günü yayınlanmaya başlamıştı. Ancak bu gün değişikliği de diziye fayda etmedi diyebiliriz. Önümüzdeki haftalarda daha ciddi gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

Benim Hayatım Final Tarihi

Benim Hayatım dizisi eğer bir aksilik yaşanmaz ise Aralık ayında final bölümü ile son defa ekrana gelecek. Bu nedenle dizinin bir iki bölüm içerisinde yayın hayatını sonlandırması beklenebilir. Yılbaşını görmeden ekranlara veda edecek diziler kervanına katıldı.