EDHO Kesin Bitti! Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi Belli Oldu! ATV Açıklama Yaptı

EDHO Kesin Bitti! Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi Belli Oldu! ATV Açıklama Yaptı

Oktay Kaynarca, EDHO'dan sonra yeni bir dizi projesiyle gündeme geldi. Başarılı oyuncunun ATV ile el sıkıştığı iddia ediliyor. Hangi dizide oynayacağı sorusu ise yanıt buldu mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bitmesiyle beraber gözler yeni projede. İşte ünlü oyuncudan gelen açıklamalar...

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, ATV'de ekrana gelen EDHO'nun bitmesiyle beraber boşta kalmıştı. Ünlü oyuncunu hangi dizide oynayacağı merakla bekleniyordu. Ancak oyuncunun ifadesine göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tamamen bitti. Kendilerine aktarılan bilgi bu şekildeymiş. Şimdi ise başka ne gibi gelişmeler yaşanacağını göreceğiz. İddialara göre ünlü oyuncu ATV'de çekilmesi planlanan bir proje ile anlaşma sağlayacak. Uzun zamandır ATV ile çalışması nedeniyle aralarının iyi olduğu bilinmekte. Oyuncunun açıkladığına göre yeni projeler için hazırlıklar sürüyor.

Hangi Dizide Oynayacak?

Oktay Kaynarca'nın oynayacağı dizinin ismi henüz paylaşılmadı. Ancak masada pek çok proje olduğu belirtilmekte. Hal böyle olunca aralarından hangisinin seçileceği henüz kesinleşti mi açıklama gelmedi. Önümüzdeki haftalarda başarılı ismin bizzat ağzından bu bilgiyi öğrenebiliriz.

EDHO Dizisi Tamamen Bitti

Tüm bu gelişmeler ışığında EDHO dizisinin artık olmayacağını da doğruluyoruz. Oktay Kaynarca'nın ifadelerine bakacak olursak kısa süre içerisinde ATV'de tıpkı EDHO ve Kurtlar Vadisi gibi etkili bir projenin gelmesi beklenebilir.