EDHO Ekibi ATV Kanalına Resti Çekti! O Sözler Ortalığı Karıştırdı!

EDHO Ekibi ATV Kanalına Resti Çekti! O Sözler Ortalığı Karıştırdı!

Televizyon tarihinin en ilginç akşamlarından biri yaşandı. ATV sözleşme inatlaşmasından dolayı 6 sezon boyunca salı akşamları ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini yayınlamama kararı aldı. Bu kararın ardından izleyiciler ise tepkisini sosyal medyada belli etti. İşte tüm detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemek için ekran başına geçen izleyiciler ATV'de Baba Parası isimli film ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca kanal sosyal medya hesaplarını da yoruma kapattı. Hiçbir açıklama yapmayan ATV bu tavrıyla izleyicilerin büyük tepkisi ile karşı karşıya kaldı. ATV yönetiminin olayı bu noktaya getirmesi ile birlikte izleyiciler sinirlerine hâkim olamadı. Yapılan iddialara göre kanal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibi ile karşılıklı sözleşme şartlarında uzlaşma yakalayamadı.

Kanal ve dizi ekibi arasında sözleşme krizi

İlk sözleşme krizi sezon başında yaşandı. Alınan bilgiler neticesinde verilen sözlerin tutulmaması ile birlikte dizi ekranlara gelmedi. Dizinin yeni yapımcısı ve senaristi Bahadır Özdener tarafından kurulan BVB yapım iç yapımlar hazırlığına girdi. Bunun ardından dizinin 200. bölüm çekimleri ise geçen hafta son buldu. Pazartesi 201. bölümü için çekim hazırlığı yapan oyuncular ise neye uğradığını şaşırdı. Yaşanan sözleşme, krizinin ardından olay çözüme kavuşamayınca taraflar tekrardan karşı karşıya geldi. ATV dizinin yayın saatine kadar kendi taleplerinin dinlenmesini söyledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibi ise resti çekerek diziyi bitirmeyi dahi göze aldı.

Dizi başlamadan bitiyor mu?

Durumdan haberi olmayan oyuncular ise yapımın ekranlara gelmediğini öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Alınan bilgiler neticesinde iki taraf da çözüm odaklı adım atmayınca kanal ve dizi ekibinden herhangi bir açıklama gelmedi. 6 sezon boyunca reyting rekorları kırarak ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geri adım atmayarak yoluna devam edeceği iddia ediliyor. Bunun ardından gözler ATV'ye çevrilirken kanalın dizi ekibi ile anlaşma yapıp yapmayacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. İzleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başka bir kanala geçmesi gerektiğini söylüyor. Dizinin oyuncuları ise krizin çözüme kavuşacağına inanarak sete yeniden çıkmak için haber bekliyor.