EDHO Dizisinin Yerine Gelecek Dizi Belli Oldu! Kurtlar Vadisi 2 Başlıyor..

EDHO Dizisinin Yerine Gelecek Dizi Belli Oldu! Kurtlar Vadisi 2 Başlıyor..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bitmesi büyük ses getirmişti. ATV, EDHO yerine farklı bir yapım ile anlaşma sağladı. Yalnız Kurt dizisi oyuncuları ve hikayesi belli oldu. Dizi ne zaman yayınlanacak bazı gelişmeler yaşandı. Yalnız Kurt dizisine dair son gelişmeler haberimizde...

EDHO dizisi, hiç beklenmedik şekilde sona erdiğini duyurdu. Oktay Kaynarca'nın paylaşımı sonrasında gözler ATV'ye çevrilmişti. Ancak diziyle ilgili olumlu bir gelişme yaşanmış değil. Peki yeni dizi Yalnız Kurt ne zaman başlayacak? Sevilen diziye dair oyuncu kadrosu ve konu bilgisi geldi. Dizinin merak edilen bir yapım olduğunu söylemeliyiz. Osman Sınav'ın yeni projesi ilgiyle karşılanacak.

EDHO Gitti Yalnız Kurt Geldi!

Yalnız Kurt dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine geçmeye hazırlanıyor. Dizinin konusu ise büyük bir yapılanmayı anlatmakta. Dünyada faaliyet gösteren ve çeşitli olaylarla adından söz ettiren bir yapılanmadan bahsediyoruz. Hikayenin derinliği o kadar fazla ki izleyiciler heyecanlandı.

Yalnız Kurt Oyuncuları

Yalnız Kurt dizisinde oynayacak isimler arasında Hasan Deniz Yaran, Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin dizide yerini alacak. Yalnız Kurt dizisi yayın tarihine ilişkin neler yaşanacak herkes beklemede.

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Yalnız Kurt dizisinin yayın tarihi ve hangi günler ekrana geleceğine ilişkin bilgi paylaşılmadı. Ancak ATV ve yapımcı şirket, yakın zamanda konuyla ilgili açıklamada bulunacaktır.